標題: 有無師兄試過德寶96?? [打印本頁]

作者: 咸濕仔    時間: 2006-7-4 14:59     標題: 有無師兄試過德寶96??

試過你就知咩叫痴女,成日叫你唔好帶袋插佢
講真有d驚驚地,不過佢會幫你起完機再用口整返乾淨佢,
身材都唔錯,鴷i以試試,無吹水....
但係我自問就唔敢再試.....
作者: 鬼塚    時間: 2006-7-4 19:42

口就還可考慮
插阿妹就咪攪我
作者: q9    時間: 2006-7-4 22:33

女女質素如何
作者: siu9li    時間: 2006-7-4 22:46

use finger duck ng duck????
作者: 咸濕仔    時間: 2006-7-5 03:23

引用:
Originally posted by 火都來 at 2006-7-4 16:36:
條女係唔係 有絶症
為了 報仇 , 所以 四圍 "野" 比男人呀?
又唔係 日本 AV 囡, 邊有咁 痴 呀!!!!
我都覺得佢痴....佢仲話我做左成年唔戴袋又唔見我生野,要有就有咖啦..
佢仲有好多經典金句,講唔倒咁多......
作者: 咸濕仔    時間: 2006-7-5 03:25

引用:
Originally posted by q9 at 2006-7-4 22:33:
女女質素如何
中女囉,無乜燈光都可以接受....身材唔錯,個樣都幾淫咖...
作者: 華倫天台    時間: 2006-7-5 03:27

以前佢晌北戴河做果時試過 , 真人極度似鬼!
作者: 咸濕仔    時間: 2006-7-5 03:28

引用:
Originally posted by siu9li at 2006-7-4 22:46:
use finger duck ng duck????
你鍾意點玩都得,出完野仲幫你吹,又係嬲你唔戴袋...講起都少少硬..
仲話肯唔戴袋,出去唔洗錢比你執....佢話戴袋唔舒服喎...
作者: 咸濕仔    時間: 2006-7-5 03:29

引用:
Originally posted by 華倫天台 at 2006-7-5 03:27:
你都試過呀?德寶d燈好暗...睇唔清喎....
作者: 夜鬼    時間: 2006-7-5 05:49

引用:
Originally posted by 咸濕仔 at 2006-7-5 03:29:

下次試下撻着個火機睇下咪知lor
作者: Bluesong    時間: 2006-7-5 09:57

引用:
Originally posted by 火都來 at 2006-7-4 16:36:
條女係唔係 有絶症
為了 報仇 , 所以 四圍 "野" 比男人呀?
又唔係 日本 AV 囡, 邊有咁 痴 呀!!!!
极大可能性哦!睇唔出,分分钟系AIDS啊~怕怕
作者: manisman2046    時間: 2006-7-5 13:12

可能喺殺手集團嘅一級殺手,殺人於無形!
作者: Capital    時間: 2006-7-5 17:30

調轉頭佢比五舊水我叫我唔帶袋x佢我都唔際呀!
作者: Longhair    時間: 2006-7-7 21:12

作者: sijo    時間: 2006-7-7 21:34

No condom No way
作者: sams    時間: 2006-7-8 00:03

佢要求唔用袋?? 你就要極度小心
你要求唔用袋而佢唔拒絕?? 你就要小心,  但係你都要用袋
你要求唔用袋而佢拒絕,  你就放心
性知識你要知, 唔好咁無知!

[ Last edited by sams on 2006-7-8 at 00:04 ]
作者: 骨總    時間: 2006-7-8 00:21

Originally posted by 華倫天台 at 2006-7-5 03:27:
引用:
Originally posted by 咸濕仔 at 2006-7-5 03:29:

係真既 , 以前真係o係北戴河做過夜更 (No.126) , o係德寶日子都唔淺 , 易手後仍然留任 , 出晒名打真軍 , 現在既佢有波有身型 , 比以前 thin 好多不過相頭相繼亦殘好多 , 曾經見過有人 report 話佢播毒報服 , 亦有人 report 話賴o左野 , 但我不敢斷定 report 真偽 , 奉勸一句萬事小心有套好過冇套 , 始終亞公尿壺!
作者: q9    時間: 2006-7-8 00:35

話時話同自己條女都用套啦,何況同呢D唔用點得呀
作者: qs10000    時間: 2006-7-10 11:51

小弟於 2 年前曾經俾經理介紹過...

入到房佢都唔係揼骨o既....一開波已經自動波除我條褲...

全程自己搞掂...話餓...想扑野...

咁我諗住扑完先慢慢揼骨都係一樣o者.....

點知......一心d女都會主動幫你帶套...所以唔出聲...點知...一野就含落黎.....

算...唔吹都吹左.....吹左一陣.....突然就俾佢坐左上黎....

我心諗.....咁快用口帶左套咁叻....點知感覺話我知.....條女係打真軍.......

最後.....中出完事.....佢仲好細心幫你吹番乾淨...再嗲住你.....要你再黎...

如是者....一件污兩件濊.....小弟大演危險帽子戲法.....驚到而家...希望冇事...
作者: q9    時間: 2006-7-10 12:15

睇睇醫生check check隱陣喎
作者: Chelsea    時間: 2006-7-10 17:44

引用:
Originally posted by qs10000 at 2006-7-10 11:51:
小弟於 2 年前曾經俾經理介紹過...

入到房佢都唔係揼骨o既....一開波已經自動波除我條褲...

全程自己搞掂...話餓...想扑野...

咁我諗住扑完先慢慢揼骨都係一樣o者.....

點知......一心d女 ...
Really....go to see doctor la....be careful...brother...
作者: brother1699    時間: 2006-7-10 18:39

作者: gaffer88    時間: 2006-7-10 19:07

Condum is a MUST ar! SAFE Sex ......... No take two ar!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0