標題: 骨場 vs 上樓骨 [打印本頁]

作者: 骨骨人    時間: 2006-7-2 21:40     標題: 骨場 vs 上樓骨

小弟剩係幫趁過上樓骨(一樓一),
見大家講骨場講得咁開心,
又身痕想去玩o下.

請問大家覺得骨場同上樓骨比較,
各有d 咩優劣呢?

先謝賜教.
作者: 骨總    時間: 2006-7-2 22:01

上樓骨 Bg 源出於骨場 , 上樓骨也好一摟一也好 , 永遠祗對住佢一個 , 冇得換女冇得投訴 , 終有一日會生厭 , 地方細之餘冇乜享受感 , 黃金時段仲會隨時趕客 , 喱 d 就係唔好處 , 其他好處要睇 Bg 質數、骨技及服務態度.
作者: Yip佬    時間: 2006-7-2 23:39

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-7-2 22:01:
上樓骨 Bg 源出於骨場 , 上樓骨也好一摟一也好 , 永遠祗對住佢一個 , 冇得換女冇得投訴 , 終有一日會生厭 , 地方細之餘冇乜享受感 , 黃金時段仲會隨時趕客 , 喱 d 就係唔好處 , 其他好處 ...
agree.:th_up:
作者: Yip佬    時間: 2006-7-2 23:40

引用:
Originally posted by robertchan at 2006-7-2 23:39:

上樓骨有住家 feel,骨場就太商業化。我都係比較鍾意上樓骨,囡囡服務會好 d ,投入 d 又親切 d 。
agree too.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2006-7-3 10:43

引用:
Originally posted by robertchan at 2006-7-3 00:01:

有一次去上樓骨,囡囡仲請埋我食佢自已整既o者o厘先走,好親切呀.....
咁咪好溫馨?
作者: 骨骨人    時間: 2006-7-3 20:22

其實骨場 d 經理, 會唔會好麻煩 lor lor sow sow o既呢?
另外, 彈女又會唔會比人眼啤啤?
上樓骨話晒開門唔o岩feel都可以走人嘛.
作者: lokchai    時間: 2006-7-3 20:29

記住你自己係消費者.
作者: AkiraYuki    時間: 2006-7-4 02:35

我會喜歡去骨場多少少!!

始終可以慢慢黎!!

又多野食!!
作者: 骨總    時間: 2006-7-4 09:47

各有各好 , 每人喜好不同 , 就我自己而言會較為喜歡骨場多 D , 貪佢唔駛夠鐘即刻走 , 冇咁趕時間.
作者: Rockets    時間: 2006-7-4 13:41

I like 上樓骨 too.
作者: dickwong1133    時間: 2006-7-4 21:11

上樓骨當然平,但好多時不足鐘。
作者: marco    時間: 2006-7-4 21:29

我就睇$$$ 上樓骨 平好多 ~~~ 但質素真係無保證 ﹗﹗﹗
去玩之前...上網做足功課....揀清揀楚 ~~ 搵定三幾個...唔岩再轉囉﹗﹗
作者: 69longlong    時間: 2006-7-4 21:54

上樓骨好 :女可以已自揀,沖涼吾使幾條麻甩佬鳩FingFing,點樣玩吾需要同間場交代,同條女講好錢就得。
上樓骨壞:出入時見到住客尷尬,繁忙時間吾知等吾等好,因為冇休息室。
骨場好 :現今香港可以話無。
骨場壞 :現今香港可以話太多。
作者: q9    時間: 2006-7-4 22:32

有D道理
作者: 骨骨人    時間: 2006-7-4 22:58

引用:
Originally posted by 69longlong at 2006-7-4 21:54:
上樓骨好 :女可以已自揀,沖涼吾使幾條麻甩佬鳩FingFing,點樣玩吾需要同間場交代,同條女講好錢就得。
上樓骨壞:出入時見到住客尷尬,繁忙時間吾知等吾等好,因為冇休息室。
骨場好 :現今香港可以話無。
骨場壞 :現 ...
有道理, 特別係"鳩FingFing"呢句
不過依然有咁多骨場,
相信都仲有人捧場o既原因掛.
作者: sijo    時間: 2006-7-5 21:42

I change to 上樓骨 long time. it better than sauna for me. :th_up::th_up::th_up::th_up::th_up::th_up:
作者: 大舊    時間: 2006-7-7 11:17

引用:
Originally posted by marco at 2006-7-4 21:29:
我就睇$$$ 上樓骨 平好多 ~~~ 但質素真係無保證 ﹗﹗﹗
去玩之前...上網做足功課....揀清揀楚 ~~ 搵定三幾個...唔岩再轉囉﹗﹗
哈哈~~我都係~~可惜到E家仲未搵到1個值得番頭
作者: always    時間: 2006-7-9 01:56

like home
作者: kokk    時間: 2006-7-9 21:16     標題: 有無好推介先..

請問有無好推介先..
作者: feeling    時間: 2006-7-10 19:40

我支持上樓骨
作者: sexcat    時間: 2006-7-11 03:17

小弟初黎報導...多多指教....我自己就多數試上樓骨多....骨場試得1次咁多比唔到咩意見....不過果次我試既係旺角"but"街隔離果間..由於對骨場完全唔熟識..所以唔知叫咩名了...即係等小巴隔離..上到去...好既係可以任食野囉....致於女既質數...可能係我唔好彩吧....隻脾仲粗過我...30幾歲左右啦...除衫果時腰間果團野呢...真係..嚇死我...之後我就冇再試骨場了....致於樓上骨...唔好處係睇網好多時同真實好大差別...o岩心水有客既話又唔知去邊等..門口又好怪....如果唔o岩心水..我試過行到身水身汗都搵唔到個好...真係都唔知為乜呢...可能自己去既地方唔適合吧....而家樓上骨多數都會去佐敦既立信大廈..貪佢夠多夠集中...緊有個適合嘛....^^

[ Last edited by sexcat on 2006-7-11 at 03:18 ]

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0