標題: 金濤閣 promo [打印本頁]

作者: seller    時間: 2005-12-9 10:59     標題: 金濤閣 promo

最 近 收 到 風 , 砵 蘭 街 有 骨 場 玩 「 絲 襪 無 底 誘 惑 」 , 擺 明 益 骨 友 「   」 , 骨 女 真 空 上 陣 就 唔 在 講 , 偏 偏  住 對 性 感 絲 襪 , 營 造 若 隱 若 現  效 果 , 老 實 講  , 吉 長 實 地 捧 過 場 , 實 在 係 好 鬼 養 眼 , 完 全 係 「 毛 」 遮 「 毛 」 掩 , 絕 對 滿 足 到 男 人    慾 望 。

波 波 用 呢 對 40 吋 無 敵 愛 美 神 飛 彈 征 服 過 唔 少 男 人  。
當 日 吉 長 落 到 去 呢 間 「 金 × 閣 」 桑 拿 捧 場 ,  家 諗 番 起 都 重 陰 陰 嘴 笑 , 點 解 ? 「 絲 襪 無 底 」 就 已 經 夠 晒 誘 惑 啦 , 最 難 忘 重 係 俾 吉 長 Mark 到 件 心 儀 骨 女 , 上 圍 足 足 40 吋 , 人 如 其 名 叫 「 波 波 」 , 真 係 行 勻 全 港 骨 場 都 搵 唔 到 呀 ! 經 理 Peter 仔 笑 晒 口 咁 話 , 波 波 係 佢  台 柱 , 大 把 熟 客 , 好 爆 場 ; 重 拍 晒 心 口 擔 保 , 話 我 捧 過 一 次 場 之 後 , 實 愛 上 波 波 喎 !

波 波 天 生 一 副 咁 美 好  身 材 , 梗 係 要 好 好 利 用 啦 !

到 流 鼻 血
話 之 會 唔 會 愛 上 佢  , 淨 係 望 住 波 波 上 身 谷 爆 , 下 身 又 無 底 配 上 性 感 絲 襪 , 我 就 知 呢 鋪 一 定 玩 得 好 過 癮 。 拿 拿 臨 沖 完 涼 入 房 , 波 波 已 經 乖 乖  坐 定 定 等 緊 我 。
呢 個 衰 女 真 係 百 厭 又 頑 皮 , 明 知 自 己 下 身 無 底 真 空 , 專 登 好 似 《 本 能 》 莎 朗 史 東 咁 , 將 一 雙 美 腿 左 蹺 右 蹺 , 我 當 然 唔 會 錯 過 呢 個 春 光 乍 洩  機 會 啦 ,  佢 蹺 腳  短 短 幾 秒 鐘 , 已 經    到 流 鼻 血 咁 滯 。

性 感 絲 襪 加 上 無 底 誘 惑 , 問 你 點 頂 ?

猛 咁 質 你 食 波 餅 , 係 男 人 都 鍾 意 啦 !
下 一 Part 鬆 毛 鬆 翼
完  , 好 戲 在 後 頭 , 既 然 波 波 天 生 一 副 無 敵 身 材 , 唔 好 好 利 用 就 真 係  料 , 好 在 佢 都 好 識 做 , 全 程 猛 咁 請 我 食 「 波 餅 」 , 上 、 下 、 左 、 右 唔 同 角 度 係 咁 質 埋  ,  種 軟 綿 綿  感 覺 , 真 係 好 鬼 溫 馨  。
波 波 見 我 合 埋 眼 享 受 , 就 同 我 講 : 「 下 一 Part , 一 定 要 擘 大 眼 先 至 感 受 到  種 震 撼  ! 」 我 梗 知 啦 , 等  咁 耐 , 都 係 等 呢 Part 「 鬆 毛 鬆 翼 」  。 只 見 波 波 好 純 熟 咁 爬 上 按 摩 床 上 , 佢 唔 係 準 備 踩 背 , 而 係 叫 我 面 部 向 上 , 佢 就 擒 高 擒 低 , 手 口 並 用 , 甚 至 心 口 都 用 埋 ,  幫 我 舒 「 根 」 活 絡 。 之 後 , 唔 使 講 就 梗 係 搞 到 吉 長 「 周 」 身 舒 服 晒 至 落 樓 啦 !
作者: kk5052    時間: 2005-12-9 18:19

多謝發布、、、
作者: chung605    時間: 2005-12-9 18:20

thank you so much
作者: ctb967    時間: 2005-12-9 23:21     標題: 22

thanks
作者: z123456    時間: 2005-12-9 23:29

作者: q9    時間: 2005-12-10 00:35

清楚晒。唔該
作者: copper    時間: 2005-12-10 01:11

thank!
作者: 夜鬼    時間: 2005-12-10 05:40

幾錢落樓?
作者: dolbydigital    時間: 2005-12-10 10:49

thanks info
作者: raymond32    時間: 2005-12-10 10:53

What's the price?
作者: 小小摩西    時間: 2005-12-10 12:13

ml 590.
作者: lun    時間: 2005-12-10 12:20

作者: 小小摩西    時間: 2005-12-10 12:31

引用:
Originally posted by lun at 2005-12-10 12:20:
正~~~~
幾時有 report 睇下 ?
作者: tin-tin    時間: 2005-12-10 16:19

多謝...:th_up::th_up::th_up:
作者: angus    時間: 2005-12-10 17:34

作者: Longhair    時間: 2005-12-10 17:54

作者: kohoi    時間: 2005-12-10 22:32

thank !!
作者: 我係廚房仔    時間: 2005-12-11 07:39

88是波波 ?
作者: kwanaaaa    時間: 2005-12-11 08:08

作者: copper    時間: 2005-12-11 13:19

good!
作者: pk人王    時間: 2005-12-11 14:40

88 後生陀地.
作者: 骨總    時間: 2005-12-11 20:32

引用:
Originally posted by Longhair at 2005-12-10 17:54:
波波是否88,請問?
No...
作者: hongonryu    時間: 2005-12-11 21:51

any one really try there?
作者: sammok    時間: 2005-12-12 00:05

i had tried this bg before , shes from hk slim body and young good services.
作者: kin88    時間: 2005-12-12 00:12

:th_up:
作者: z123456    時間: 2005-12-12 03:44

作者: 占士邦    時間: 2005-12-12 14:12

thanks.
作者: 光良    時間: 2005-12-13 01:05

搵日要去試試先得....咁波波幾號呀?.?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0