標題: 重遊one massage [打印本頁]

作者: 沐足試鐘男    時間: 2017-3-15 13:54     標題: 重遊one massage

冇去大半年有多, 重遊舊地面目全非, 去到未企穩囡囡就帶我更上一層樓, 上到去真係嘩的一聲
簡直天同地, 全部好似新既一樣, 間間房有晒獨立沖涼房 正!

沖洗完畢有囡囡入黎, 撩佢吹幾句叫 lisa 肌膚嫩滑, 白滑美腿, 非常誘惑,  絕對啱晒我口味
開背有板有眼, 落足心機幫我慢慢按, 力度夠d位到位, 手勢唔差, 推油用心夠認真, 關鍵時間熱情如火
貼身享受 唔客氣一摸嘩嘩嘩~~茶包呀 互動滿佈淫聲浪語 令我feel到無限high
好快就搞到我頂唔住 加上配合順利升空即爆
作者: 笨小馬    時間: 2017-3-15 15:51

作者: Handjob    時間: 2017-3-16 03:26

茶包 幾錢落樓呀ching
作者: moonkiller    時間: 2017-3-16 03:28

c兄新手, 功課唔做, reply只懂幾錢落樓
作者: 夜鬼    時間: 2017-3-16 05:21

作者: 我係廚房仔    時間: 2017-3-17 07:31

引用:
原帖由 沐足試鐘男 於 2017-3-15 13:54 發表
冇去大半年有多, 重遊舊地面目全非, 去到未企穩囡囡就帶我更上一層樓, 上到去真係嘩的一聲
簡直天同地, 全部好似新既一樣, 間間房有晒獨立沖涼房 ...

作者: ben.ben    時間: 2017-3-17 11:37

茶包是什麼意思?
作者: kenl9lam    時間: 2017-3-17 12:58     標題: 回復 7# 的帖子

tea pack (T back)
作者: 深夜才是我的    時間: 2017-3-18 03:10

6/f 係正好多
作者: lomobaby    時間: 2017-3-21 01:53

點解呢
作者: 變幻    時間: 2017-3-21 12:17

因為6樓裝修好靚,間房有獨立冲涼房正。我上次試完suki都OK,長髮少女型,目測25到啦,PART1都按得幾好,唔會用死刀,推油一定要同suki講,唔出聲,他就做PART2,呢個時候正自動解,我已經硬了,互動升空,走的時候老闆娘請我食紅豆沙塘水正。整體呢講,少女型溫柔抓羅正,我會番食
作者: 夜鬼    時間: 2017-3-22 05:48

6/F裝修靚好多,鏡錢多兩草,但係間間獨立沖涼房
作者: tam1977    時間: 2017-3-24 01:42

出尼蒲自己認為ok既多幾草都濕濕碎
作者: milker    時間: 2017-3-30 16:58     標題: 回復 13 # 的帖子

agreed

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0