標題: 為左打開女子理法的神祕面沙, 一個勇敢ge香港人向自己極限挑戰的故事 [打印本頁]

作者: hongonryu    時間: 2006-6-3 20:26     標題: 為左打開女子理法的神祕面沙, 一個勇敢ge香港人向自己極限挑戰的故事

間吾中都有D兄弟問女子理法正吾正呀, 錢呀 ....... 常都好小回覆;  就算都係話呀婆場吾好side錢 ..... 完全明白果D場一定吾正,但係作為一個戰也記者,一句吾好,完全吾能救滿足內心好奇、移問 ..... 就係gon,  攝制隊就深入女子理法,為大家揭開它ge面沙作深入包告。

2月17日晚上, 記者巳經係旺再上海銜地段陪徊左幾轉, 救景係去淫賤K定係去女子理法?  去K就當然係老泥都整件大波la… 但就一D新間嫁直都冇…  就係呢個畤間; 有個事油神呀叔企糸條樓梯向上招手,  記者就拿拿聲都及下, 華;  有個身穿白富少女 ---- 糸少女 不過係2O年前…  但糸記者無走頭,  仲決定走上樓梯挑戰自己 ---- 因為個呀嬋個樣都糸普通人一個; 林住最多都糸比錢吾攪走人

一上到去,大門一開,  又有一個呀嬋話老細一個呀,  更糸拉一條友…  堶惘n黑又舊,  好似有好多板房,個呀嬋 同左記者去其中一間;  間"房"好細 得一張床的勿睇,  跟住呀嬋大叫"肥妹"招夫老細… 心林 - "妹"都好D, 雖然……. 吊…都吾糸好肥 but 40年前都應該中學筆葉 lor…….個5 6十既"妹"連除同記者用毛巾扞手…勁消毒藥水味,  返到屋企衝完良仲好似有味

跟手周記者part1,除左驚一D回憶都無 .........
part2 作為男人ge本能,隻左手(糸"左"手,都e十我都味完全原諒佢)伸去撫"妹"個波,吊…"hig"手架:confuesd:…即刻叔手,但糸佢都不知幾好服務:th_up: 馬上除3…吊,完來佢個英文名糸"Taidorlin"…
兄弟, 其它都吾洗我再講拉…一路寫lee份包告,一路都有D擔心自己會吾會以後吾得:cry:… 兄弟有D野信兄弟拉!!!!
作者: q9    時間: 2006-6-3 21:23

你好勇敢:th_up:
我睇都睇都心驚驚你仲去試埋。
作者: Jerson    時間: 2006-6-3 22:42

好多謝巴打報告, 我萬二分佩服巴打旣冒險精神:th_up:.....
但對於那個所謂"肥妹", 一把年紀都仲要.......
不過世事無奇不有, X都有X鼻袍薩啦...this cup of tea 實會有人飲既
作者: simonhing99    時間: 2006-6-3 22:50

兄台, 我對你好敬佩......
作者: wngfeihung    時間: 2006-6-4 00:46

兄弟,你算好彩啦,我係中環的一問女子理髮,試過被一個老毛攪到我不舉,奉勸各位請勿去女子理髮,否則悔不當初,飲泣流涕
^ ^
o  o
.   .
.   .

作者: noob    時間: 2006-6-4 00:57

吾多謝你都對吾住自已啦!thx!!
作者: 中女情人    時間: 2006-6-4 04:06

thanks 提醒.
作者: donalm    時間: 2006-6-4 08:53

你好勇敢
作者: sunnywong    時間: 2006-6-4 09:15

i have never go there.
作者: nec    時間: 2006-6-4 22:58

多谢告知!你好勇敢
作者: barbar    時間: 2006-6-5 02:04

how much ???
作者: 我係廚房仔    時間: 2006-6-5 06:40

引用:
Originally posted by barbar at 2006-6-5 02:04:
尼類場幾多都死
作者: tang1626    時間: 2006-6-5 08:50

直得欽敬欽敬!
作者: jessyw    時間: 2006-6-5 12:27

thx brother your 勇敢付出
best wish

結論︰女子理法,咪試…
作者: 大舊    時間: 2006-6-5 19:56

c兄為左揭起呢塊神秘面紗,作出左大無畏既精神,我應該扯晒旗向你致敬,但可

借你份報告太震撼,SORRY~~扯唔起,萬份歉意,只好衷心希望你唔好留下陰影,

因為仲有好好好多索女等緊你......C兄~~努力呀))))))))))))))))))
作者: 佐助=..=''    時間: 2006-6-5 21:13

嘩...呢份勇氣真係唔係人人有...起碼我自己就無先啦,,,巴打你係得既:th_up:
作者: pantsu    時間: 2006-6-5 23:40

睇完唔回都覺得對唔住你, 兄弟你作為一個勇敢麰輕鉹H, 真係要向你致敬....:th_up::th_up::th_up:
作者: 菠蘿油=.=    時間: 2006-6-6 01:42

記得 記得 記得
洗手 洗手 洗手  巴打 向你
作者: hongonryu    時間: 2006-6-6 11:24

引用:
Originally posted by barbar at 2006-6-5 02:04:
140 originally but give her 150 and no need to change....... buddy dont try, it's totally more than terrible. have you own hj is better to go there.
作者: 長江一號    時間: 2006-6-6 11:33

thank you for 提醒.
作者: 光良    時間: 2006-6-7 12:36

大哥....你好薑呀@@"
作者: KGB    時間: 2006-6-8 13:26

wah crazy man, but thx for your report
作者: itit    時間: 2006-6-9 15:11

笑得我肚痛,對唔住多謝report.
作者: bomberman    時間: 2006-6-13 03:59

冒險精神
作者: chinaman0007    時間: 2006-6-13 13:36

作者: akwanaaa    時間: 2006-6-14 03:29

勇敢中國人!!!!!!!!!!
作者: marco    時間: 2006-6-14 10:44

我睇完報告...要向兄弟下半旗致哀 ~ !!!!
作者: 69longlong    時間: 2006-6-14 23:09

我師兄個叔公,佢話久不久就上去玩下,因為D妹仔幾好傾,同埋好招呼。
作者: kidcat    時間: 2006-6-15 15:32

多謝師兄身先士卒,大家免入地獄!
作者: hongonryu    時間: 2006-6-16 00:17

引用:
Originally posted by 69longlong at 2006-6-14 23:09:
我師兄個叔公,佢話久不久就上去玩下,因為D妹仔幾好傾,同埋好招呼。
D妹仔??? 40 years before
作者: taka_007    時間: 2006-6-29 22:36

引用:
Originally posted by Jerson at 2006-6-3 22:42:
好多謝巴打報告, 我萬二分佩服巴打旣冒險精神:th_up:.....
不過世事無奇不有, X都有X鼻袍薩啦...this cup of tea 實會有人飲既
個杯茶佢咪親口飲左噰 
作者: taka_007    時間: 2006-6-29 22:37

引用:
Originally posted by Jerson at 2006-6-3 22:42:
個杯茶佢咪親口飲左噰 
作者: kokk    時間: 2006-7-11 22:45

有種 !

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0