標題: 西環浪莎 [打印本頁]

作者: 呀禧    時間: 2016-11-22 20:48     標題: 西環浪莎

唔去探險唔知有個咁既地鐵站, 出左站轉左已經望見招牌, 咁短距離好方便, 本來想食d野先至上去, 但係又怕趴落床壓住個肚
結果都係上去按完至食野, 論裝修幾grand, 房有獨立沖涼無需行出公海, 空間算大, 試左個短黑裙囡囡, 唔係乜野陀地幼幼
但係part1手法熟練有板有眼, 而且按得好有心機, 力度同d位岩岩好,  part2手法亦唔錯, 夠晒細心 兩兄弟被照顧週到
手心軟熟兼溫暖排洪感覺寧舍舒服
[attach]61912[/attach]

落樓後過對面八方雲集一試, 不過冇下次lor
香港果然丈金吋土 唔好話坐到背頂背, 行過都要側側身 唔好食兼等得耐
[attach]61913[/attach]
[attach]61914[/attach]
[attach]61915[/attach]
[attach]61916[/attach]
[attach]61917[/attach]
[attach]61918[/attach]
作者: 牛奶仔    時間: 2016-11-23 01:12

西環有地鐵咩
係邊個站?
作者: 秋田禾夫    時間: 2016-11-23 01:25

香港大學站 B1 出口
作者: adions    時間: 2016-11-23 07:35

秋田兄唔講真係唔知西環有個香港大學站
作者: 80後宅男    時間: 2016-11-24 01:10

食到迫迫硤硤就算龍肉都食得唔舒服 la
作者: zoomam    時間: 2016-11-25 03:27

引用:
原帖由 adions 於 2016-11-23 07:35 發表
秋田兄唔講真係唔知西環有個香港大學站
香港大學站於2014年12月28日正式通車
作者: Man8    時間: 2016-11-25 23:12

咁大個仔西環未試過, 要搵次過去體驗一下西環d場風味
作者: 樂樂    時間: 2016-11-28 02:46     標題: 回復 7# 的帖子

有同感
作者: legleg    時間: 2016-11-28 17:05

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

作者: 咸蟲    時間: 2016-11-30 16:59     標題: 回復 7# 的帖子

西環區我都未試過, 有機會過去探下險
作者: 80後宅男    時間: 2016-12-2 02:34

西環區我都未試過x3
作者: s3000    時間: 2016-12-3 01:23

西環區我都未試過x4
作者: YYY1225    時間: 2016-12-4 01:42

請問師兄落樓幾錢?有解甲?我見佢都好多唔同服務,師兄試咗邊種?thx

作者: i_love_you_so    時間: 2016-12-4 02:18

西環區我都未試過x5
作者: 深夜才是我的    時間: 2016-12-4 05:24

禮拜四晚去完, 場不過不失, 有獨立沖涼房唔駛行出公海, 好夜去仲有3個選擇, 又唔差wor, tips都係兩魚ok la
作者: adions    時間: 2016-12-5 09:26

足仔好多野只係廣告上巧立名目
無需要考究到好似打官司睇狀詞咁仔細
來來去去唔係普通按摩就係水療
唔通又氣功又一指禪咩
作者: 深夜才是我的    時間: 2016-12-6 03:28

引用:
原帖由 adions 於 2016-12-5 09:26 發表
足仔好多野只係廣告上巧立名目
無需要考究到好似打官司睇狀詞咁仔細
來來去去唔係普通按摩就係水療
唔通又氣功又一指禪咩

作者: 呀禧    時間: 2016-12-8 00:37     標題: 回復 13# 的帖子

有, 只係做普通果隻

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0