標題: 閣麟街 summer [打印本頁]

作者: 沙律王國    時間: 2016-11-16 07:29     標題: 閣麟街 summer

留意左個ad同c兄既post有段時間, 前日的起心肝去試完, 講場硬件好掂 除唔駛出公海有獨立沖涼房之外, 就係論到佢地裝修, 感覺係有心思
房間闊落夠大好靚, 點解咁講係因為feel到有種安神, 柔和同舒適既感覺 而個囡囡亦帶比我一種難以形容既溫馨sweet感覺 仍然回味
sasa 係無意中合眼緣睇中, 並非刻意去揀, 幸運地可謂揀岩心水 走肥腰幼身型非常好, 按part1超乎想像地認真 part2小鳥依人
整體評價上個人比pass
作者: welcome_man    時間: 2016-11-16 08:04

睇相sasa水蛇腰魔鬼身型
作者: hammy    時間: 2016-11-16 16:31

congratulations ching
作者: sunnywong    時間: 2016-11-16 19:17

sasa我今日下晝都試左, 身型係幾吸引幾fit既, 原本上去係搵寶兒, 可能後生陀地多c兄搵掛, 做緊客後面跟住有booking, 等唔到咁耐, 問過老板娘原來搵寶兒多數要book, 唯有寄望下次會一會佢
作者: 80後宅男    時間: 2016-11-17 01:43

引用:
原帖由 sunnywong 於 2016-11-16 19:17 發表
sasa我今日下晝都試左, 身型係幾吸引幾fit既, 原本上去係搵寶兒, 可能後生陀地多c兄搵掛, 做緊客後面跟住有booking, 等唔到咁耐, 問過老板娘原來搵寶兒多數要book, 唯有寄望下次會一會佢

作者: bobbychan    時間: 2016-11-19 01:26

引用:
原帖由 sunnywong 於 2016-11-16 19:17 發表

作者: 卓文萱GENIE    時間: 2016-11-19 14:55

sasa 外型真係好掂
作者: 我係廚房仔    時間: 2016-11-21 06:56

睇相已經知道正
作者: 沙律王國    時間: 2016-11-22 17:01

今日再去番試, 岩岩去完, 冇揾sasa, 試左另一個 michelle, part1同樣認真, 會問我力度如何, 有禮貌夠專業   part2非常之體貼
果種感覺係屋企果個比唔到既!very good冇dm
作者: 卓文萱GENIE    時間: 2016-11-26 00:34

sasa 身型都樣都超班
作者: 卓文萱GENIE    時間: 2016-11-26 00:35

昨天試左connie, 又係好掂
作者: 80後宅男    時間: 2016-11-26 01:59

點掂法呢c兄
作者: 卓文萱GENIE    時間: 2016-11-26 11:36

part 1 is outstanding .part 2 is really enjoyable and interactive
作者: 卓文萱GENIE    時間: 2016-11-26 11:39

引用:
原帖由 80後宅男 於 2016-11-26 01:59 發表
點掂法呢c兄
c兄去開邊度揼多呀?
作者: 腸仔文    時間: 2016-11-26 18:07

引用:
原帖由 卓文萱GENIE 於 2016-11-26 11:36 發表
part 1 is outstanding .part 2 is really enjoyable and interactive
interactive=愉快

作者: 80後宅男    時間: 2016-11-27 02:23

引用:
原帖由 卓文萱GENIE 於 2016-11-26 11:39 發表
c兄去開邊度揼多呀?
四週圍去
作者: 80後宅男    時間: 2016-11-27 02:24

引用:
原帖由 卓文萱GENIE 於 2016-11-26 11:36 發表
請問係咩年紀呢?
作者: 樂樂    時間: 2016-11-27 04:34

你問埋佢係咪阿姐同身材點嗎
睇下會唔會美化到 baby fat
作者: 深夜才是我的    時間: 2016-11-28 03:45     標題: 叫人點答你 jet

作者: manya    時間: 2016-12-2 01:51

引用:
原帖由 沙律王國 於 2016-11-16 07:29 發表
留意左個ad同c兄既post有段時間, 前日的起心肝去試完, 講場硬件好掂 除唔駛出公海有獨立沖涼房之外, 就係論到佢地裝修, 感覺係有心思
房間闊落夠大好靚, 點解咁講係因為feel到有種安神, 柔和同舒適 ...

作者: i_love_you_so    時間: 2016-12-4 02:21

佢地ad sell緊個新囡囡好似幾得
作者: 80後宅男    時間: 2016-12-9 02:33

係邊個新囡囡幾得 ?
作者: oktn999    時間: 2016-12-9 09:55

小乳牛
海倫
作者: 深夜才是我的    時間: 2016-12-10 04:58     標題: 莫非係佢 ?

新同事summer小乳牛 ~ Helen

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=139246&extra=page%3D1&page=16

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0