標題: summer 試水 [打印本頁]

作者: muffy.chan    時間: 2016-9-2 13:20     標題: summer 試水

見唔少c兄試過, 小弟亦蠢蠢欲動忍唔住早幾日上左去試水, 按圖索引去到 full house 一時忘記事前打電話book房先 好好彩唔駛要等好耐
手多多lor張卡片坐梳化等房, 順便打下game, 等到可以入房眼前一亮, 硬件果然如咁多位c兄所言掂 唔駛出公海沖涼不在話下
房內裝修好warm既燈光, 加上柔和既音樂, 比到我果種好relax既感覺, 試左個好似冇乜c兄提起過既 jenny

part1純熟而且功架了得 感受到有d似大場出師手法

part2相對上比較溫柔體貼 臨走前結果比我認識到邊個係summer connie 風情萬種係幾sweet wor

[attach]60620[/attach]

[attach]60621[/attach]

[attach]60622[/attach]

[attach]60623[/attach]
作者: lomobaby    時間: 2016-9-2 14:08

作者: oris    時間: 2016-9-2 14:23

聽落part1唔錯wor
作者: 本土宅男    時間: 2016-9-3 12:07

房有梳化即係房唔細wor
作者: 一個誠實的商販    時間: 2016-9-3 13:07

硬件幾靚咁wor
作者: 魚蛋強    時間: 2016-9-3 14:33     標題: 回復 1# 的帖子

作者: 華倫天台    時間: 2016-9-4 00:11

有機會一試jenny
作者: babycry1    時間: 2016-9-5 10:17

好靚
作者: sumyeung    時間: 2016-9-5 11:07     標題: 早兩個月前老蘭食完飯曾試過水

硬件幾好
乾淨而且房內有陣陣花香
毛巾雪白唔覺有任何異味
唔駛出公海沖涼
沖涼房好靚夠寬幾正
試左眼大大幾靚女既 connie
part1唔止掂簡直係超掂   
夠力穴位準揾岩人
懂得陰力唔係一味用死力
博頭同背鬆左唔少
整體表現值得比5個 like
作者: zoomam    時間: 2016-9-6 02:37

作者: Martin.lui    時間: 2016-9-7 11:55

尋晚食完飯去完番尼, 試左connie, ok呀尤其係part1 very good 可能係食飽至去la, 禁禁下個肚有d頂住唔係咁舒服
作者: sumyeung    時間: 2016-9-14 13:07

引用:
原帖由 zoomam 於 2016-9-6 02:37 發表
係呀
作者: coiechan    時間: 2016-9-19 14:30

至享受part1純熟有大場手法
作者: Man8    時間: 2016-9-19 14:34

睇佢地今日網誌話有個新囡囡, 見到個形容引死人

今日隆重推介:新同事
----------------------------------------------------
清純小魔女 ~ coco
----------------------------------------------------

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=139246&extra=page%3D1&page=7

作者: sunnywong    時間: 2016-9-20 16:27

作者: 卓文萱GENIE    時間: 2016-9-20 22:43

引用:
原帖由 Man8 於 2016-9-19 14:34 發表
睇佢地今日網誌話有個新囡囡, 見到個形容引死人

今日隆重推介:新同事
清純小 ...
如果有人試過, 請留言吧
作者: 樂樂    時間: 2016-9-20 23:53

等你試完同大家留言分享吧
作者: zoomam    時間: 2016-9-23 02:05

good idea
作者: smile_vounter    時間: 2016-9-25 19:04     標題: 回復 16# 的帖子

尋日去完試左佢地網誌內話既新囡囡coco, 人係幾靚, 皮膚比較滑溜, 走肥收腰魔鬼身型, part1+2好貼心
作者: lovelymen    時間: 2016-9-26 15:57

魔鬼身型咪玲瓏浮凸
作者: s3000    時間: 2016-9-27 01:39     標題: 回復 19# 的帖子

走肥收腰魔鬼身型正wor
作者: 秋田禾夫    時間: 2016-10-11 18:44

今日過開中環有幸一試尼間summer, 硬件果然係幾得, 講唔出果種舒服感覺, 我諗要去親身感受先至feel到, 囡囡試左個michelle, 兩part幾體貼, 同佢好似有種新婚feel

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0