標題: 陀地歲月(一) [打印本頁]

作者: 雀聖    時間: 2016-5-11 15:14     標題: 陀地歲月(一)

「唔賭唔知時運高 唔滾唔知身體好,」既然里期keep住賭波仔時運高,
緊係要去"check"埋身體好唔好!

以往慣性上神州征戰多,突然重召回港救亡,居然有一份久違的興奮感!
聽得'煲冬瓜'多,都想聽返陀地話,始終有初戀感覺D!好!一於決定試陀地!
搵下初戀ge感覺!

參考左各巴打報告之後決定出精,唔係!係出'征'先岩!!haa
決定深入"西"穴,甘岩見到有巴打推介水之戀,決定實地考察下。

老闆娘非常好笑容,即時同娘娘道明來意!
居然重推介左個高質陀地學生妹 可可俾我!聽講係堅學生妹!!
真係喜出望外,可可 人如其名 大眼長髮,笑起黎重有酒凹,Wa!!天真無邪ge笑容,
向下掃下重有起伏不斷ge雙峰加一雙幼腿,天使加魔鬼混合版?!
重要係溝通ge 陀地!估唔到回流香港就有好ge開始!
唔怪得我班賭波損友近年都長留香港!

入房對住可愛ge可可 !真係想當左佢係可可脆片!有種脆卜卜ge感覺!
淨係望住佢個様都想放低幾舊,重要係靚女陀地,
溝通到又有女朋友感覺,最重要係肯做埋女朋友唔肯做ge野!haaa
大家唔好心邪,我指....鬆骨!試問女朋友有幾耐冇幫你鬆過骨?!
唉!唔好諗拉!好好enjoy 里個mo先!

part 1 大家溝通住甘鬆骨,例牌野唔好要求太高!有個靚女幫你出'征'前鬆骨,重想點?!

係Part 1溝通鬆骨情況帶領之下,part 2 ge開始都黎得好自然!有種好特別ge感覺,就好似曾幾何時有冇試過同個女仔朋友由傾計到玩玩下,大家督督下大家,愈玩愈過火,最後你將佢襟低,好自然所有野發生左,而不過今次被襟低個主角變左係你細佬甘解!間中重要互鬆下,無論係頭髮傳來的香氣或係雙手搓揉住雙峰,對方傳來ge嬌喘呼吸聲,都令我進入狀態!忍唔住安祿山上身大力左,可可嬌嗲炸下型「慢慢黎,唔好甘急拉!」Wa!!配合埋佢個面紅紅️ge 怕醜樣,叔叔不行了!歡樂ge時刻黎得特別快!係仙乳慾臨ge情況下,就讓子彈飛吧!完左之後重係你隔離挨下你膊頭訓,加分!里下真係好重要!即刻所有初戀感覺返曬黎!自然識做放低多D家用。

可可 絕對係翻食推介!大家趁佢放學幫佢補習下拉!haaa

有時感覺遠勝於技巧,或者係因為甘所以我D賭波損友都鐘情陀地多D!
以後都決定試多D陀地,同各位巴打分享下。
作者: babycry1    時間: 2016-5-11 17:55

作者: above    時間: 2016-5-11 22:13

作者: 雀聖    時間: 2016-5-13 13:43

搵初戀緊係要有feel !
作者: africa    時間: 2016-5-13 23:02

百份百感覺
作者: 雀聖    時間: 2016-5-15 04:08

冇feel不如自己排洪!
何況馬會出糧去happy!!XD
作者: above    時間: 2016-5-15 10:49

作者: 雀聖    時間: 2016-5-17 03:34

冇必勝!忍手加揀重心場次命中率可以高至70!!
可以去happy多幾次!
作者: above    時間: 2016-5-18 13:55

作者: 雀聖    時間: 2016-5-20 01:45

引用:
原帖由 above 於 2016-5-18 13:55 發表
陀地有咩好
咁串
串先好!有征服感!!
個個乖聽話就唔好玩
作者: africa    時間: 2016-5-22 10:43

係咪咁把炮呀師兄
作者: 打冷震奇俠    時間: 2016-5-26 03:32

咁咪好受氣
作者: eric13874    時間: 2016-5-26 15:15

估唔到今日仲有人話陀地串...
10年前就係,而家真係試親都正路,唔好俾街o個d非服務陀地或者你溝唔到o個條港女潛移默化左啦
半年前試過有個廿歲左右陀地,波西都的確唔肯玩,咁都要尊重人,但勝在肯同我玩腳,對腳真係由大脾到腳趾都俾我瀨勻,有唔怕累玩腳交,攬住佢臨J出時勁瀨佢塊面都冇詐型...哩d服務都叫串?唔好歧視陀地啦

作者: tam1977    時間: 2016-5-26 17:10

公道d陀地唔一定個個都串
揾得陀地不離幾類人士
當然la咸魚青菜各取所愛
後生
博溝
黃屍心態同聲同氣
但係叫人唔好定形既同時又以自己一次岩自己玩法作為時下所有服務態度標準呢?
老實講有幾多c兄喜愛玩腳玩到由大脾到腳趾都瀨勻?
又有幾多c兄喜愛臨出果時勁瀨條女塊面?
絕對唔係歧視你
百貨有百客
每個人要求既唔同岩唔岩?
【波西都的確唔肯玩,咁都要尊重人】白d講同床尾差別唔大
我個人要求最基本有波玩!
其他既我一樣會尊重人!
咁既基本要求算唔算過份見仁見智=自有公論
吹開又吹
兄台試開係咪個個陀地肯同你玩腳?由大脾到腳趾都比你瀨勻?攬住佢臨出時勁瀨佢塊面都冇詐型?

作者: babycry1    時間: 2016-5-26 17:27     標題: 回復 14# 的帖子

中肯
作者: adions    時間: 2016-5-26 20:32

引用:
原帖由 tam1977 於 2016-5-26 17:10 發表
揾得陀地不離幾類人士
後生
博溝
黃屍心態同聲同氣
但係叫人唔好定形既同時又以自己一次岩自己玩法作為時下所有服務態度標準呢?
老實講有幾多c兄喜愛玩腳玩到由大脾到腳趾都瀨勻?
又有幾多c兄喜愛臨出果時勁瀨條女塊面?
絕對唔係歧視你
百貨有百客
每個人要求既唔同岩唔岩?
【波西都的確唔肯玩,咁都要尊重人】白d講同床尾差別唔大
我個人要求最基本有波玩!
其他既我一樣會尊重人!
咁既基本要求算唔算過份見仁見智=自有公論
吹開又吹
兄台試開係咪個個陀地肯同你玩腳?由大脾到腳趾都比你瀨勻?攬住佢臨出時勁瀨佢塊面都冇詐型?
1000%認同
作者: eric13874    時間: 2016-5-27 00:49

引用:
原帖由 tam1977 於 2016-5-26 17:10 發表
揾得陀地不離幾類人士
後生
博溝
黃屍心態同聲同氣
老實講有幾多c兄喜愛 ...
c兄我明了,大家認為有得玩波先係基本,係指除埋對嗎?
試過2間都可以
作者: 本土宅男    時間: 2016-5-27 02:25

spa場無一個㔼則,各取所需,消費者本身滿意就唔需要理其他人點睇甚至話貴與平問題
但係大前題係要尊重一下囡囡,出尼玩係風流唔係下流
作者: zoomam    時間: 2016-5-27 03:42

引用:
原帖由 eric1874 於 2016-5-27 00:49 發表
c兄我明了,大家認為有得玩波先係基本,係指除埋對嗎?
試過2間都可以

作者: 80後宅男    時間: 2016-5-28 02:04

引用:
原帖由 本土宅男 於 2016-5-27 02:25 發表
spa場無一個㔼則,各取所需,消費者本身滿意就唔需要理其他人點睇甚至話貴與平問題
但係大前題係要尊重一下囡囡,出尼玩係風流唔係下流
有道理
作者: 雀聖    時間: 2016-6-1 19:54

無論如何,陀地係一個情意結!
始終溝通到心身先真正暢快!XD
作者: 深夜才是我的    時間: 2016-6-2 05:18

自己like咪得lor, 無需理其他人點睇

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0