標題: 收工快揼凱盈澗 [打印本頁]

作者: 牛姑    時間: 2015-7-14 15:45     標題: 收工快揼凱盈澗

收工, 身痕要R一R, 慾火難耐
無乜時間, 得一個鐘走棧, 唯有收窄範圍
BOBO無返工放大假, 試咗MAY MAY
膚色健康, 但係都算滑, 健談
PART 1有板有眼, 得一粒鐘時間試唔到啲乜, 但係都好舒服
PART 2內容不作詳細評語, 都係舒服
多謝支持加多啲分, 唔夠分睇唔到圖, 多謝
作者: mark34    時間: 2015-7-14 17:06

一定支持 肯分享總好過只取不施 cdrom , c 兄註冊六年只有 7 分 , 繼續努力 報告咁簡短但誠意撘夠 , 象徵式加小小作鼓勵 la
作者: FGA    時間: 2015-7-14 19:04

MAY MAY除了兩part好,按頭都一流。
作者: spring-pocket    時間: 2015-7-15 02:10

c兄試過may may ?
作者: eric0116    時間: 2015-7-15 15:04

May May 上次試過2 Part都OK。
作者: cheongsam    時間: 2015-7-15 15:10

之前睇post話個場好爆半信半疑, 尋日收工前打上去book囡囡, 收銀姐姐話full booking
結果唔到我唔信
作者: mark34    時間: 2015-7-15 17:23

full booking咁犀利
作者: 包皮    時間: 2015-7-16 04:03

好野多人玩咪full lor唔奇怪wor, 早兩年晌四葉草有遇到類似情况
作者: diustar    時間: 2015-7-17 00:51

想試下
想問下C HING果到點收費?
作者: fatking    時間: 2015-7-19 02:28

連tips 5xx
我去過兩次100%滿意
費事找果幾十比齊頭600
作者: Yip佬    時間: 2015-7-22 00:48

好多時係其他場我都係比齊頭
作者: 阿虫介紹尼    時間: 2015-7-23 02:08

好多場未加價果陣時total岩岩好500, 加左價後變5百幾, 近年我都習慣左比600算
作者: mandyparty    時間: 2015-7-23 23:20

上次俾完錢,事頭婆跟到我出門口,問我服務好唔好, 剛剛隔離鋪有人出來 ,熱情過來
作者: dino338    時間: 2015-7-24 01:05

引用:
原帖由 mandyparty 於 2015-7-23 23:20 發表
上次俾完錢,事頭婆跟到我出門口,問我服務好唔好, 剛剛隔離鋪有人出來 ,熱情過來
服務質量調查,系好事呢架
作者: Mr.yellow    時間: 2015-7-27 00:23

問到服務好唔好有進取心態
作者: boxs    時間: 2015-7-28 02:18

問到服務好唔好有進取心態x2
作者: shopping    時間: 2015-7-28 12:26

有無獨立廁所沖涼
作者: 腸仔文    時間: 2015-7-29 13:27

引用:
原帖由 shopping 於 2015-7-28 12:26 發表
有無獨立廁所沖涼
自己睇 http://www.saunaguide88.com/item/shop-353.html
作者: guardiola2002    時間: 2015-8-9 11:01

thank you for the detailed report

(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(13):版主有權在未經通知的情況下,將違規言論刪除,違規情況嚴重者,可被扣分

/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!

(15):嚴禁複制他人留言!

嚴禁灌水/無聊冇意義回覆及洗版行為,敬希各位用心回覆以示對作交流,違規帖每帖可被扣20分

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0