標題: 睇唔出既天泉 [打印本頁]

作者: spaguy    時間: 2015-1-6 15:42     標題: 睇唔出既天泉

早排睇過尼間天泉報告, 上星期入荃灣走個圈試水, 未去前對荃灣區場既硬件不敢要求
直至去完親身驗過貨之後有小小改觀, 估唔到尼個區會有獨立沖涼同spa房
情況同老尖場大同小異, 軟件方面從無預計會係90後, 個人亦唔太屬意追求靚妹仔
目測囡囡大約4~5個, 唔知係公司制服定巧合, 幾個囡囡一set穿上類似既黑色迷你裙
短既程度算幾短下wor 冇特定要邊個, 信自己骨運, 其中一個囡囡入尼, 雖素未謀面
但係我地好似有默契咁互相點點頭 我冇彈可能掛望囡囡身型同短裙靚腿la
外觀長髮, 黑絲高跟走肥wor 吹左幾句問芳名自稱小琳, 按功架非常好
力水足夠位岩認真有heart part2溫柔小手體貼入微, 慢工出細貨feel good
夠鐘換衫埋單出門口對錶=足鐘

[attach]52923[/attach]

[attach]52924[/attach]
作者: babycry1    時間: 2015-1-6 16:11

作者: danny    時間: 2015-1-6 16:21

C兄連小費共多小可以落樓呀
作者: 旦治    時間: 2015-1-7 00:31

作者: spaguy    時間: 2015-1-7 01:04

引用:
原帖由 danny 於 2015-1-6 16:21 發表
C兄連小費共多小可以落樓呀
作者: Ae414    時間: 2015-1-7 04:18

師兄咩時間去?上次去都係人妻為主
作者: 聾森    時間: 2015-1-7 05:06

荃灣區足仔係人妻為主wor
c兄唔係又抱住d揾16~18歲MK妹心態去玩下話
作者: zoomam    時間: 2015-1-7 06:19

咩時間去同人妻有咩關係
樓主c兄報告好似冇提過試到靚妹wor
作者: timcody    時間: 2015-1-7 09:37

360係單鐘定雙鐘呀?
作者: spaguy    時間: 2015-1-7 15:37

唔係單鐘又唔係雙鐘, 佢地雙鐘300, 係咁既, 我做左1 part多d
因為我開工時間偷跳, 唔夠時間做90mins, 岩岩多左幾個字
60mins到比左260+100tips=360
作者: Bamboo    時間: 2015-1-7 16:32

So if complete 90 minutes will be around HKD400.00 la. Thanks!
作者: 魚蛋強    時間: 2015-1-8 02:17

引用:
原帖由 spaguy 於 2015-1-7 15:37 發表
唔係單鐘又唔係雙鐘, 佢地雙鐘300, 係咁既, 我做左1 part多d
因為我開工時間偷跳, 唔夠時間做90mins, 岩岩多左幾個字
咁就算雙鐘+tips都唔貴wor
作者: 我係廚房仔    時間: 2015-1-9 07:51

引用:
原帖由 魚蛋強 於 2015-1-8 02:17 發表

咁就算雙鐘+tips都唔貴wor
認同
作者: mark34    時間: 2015-1-9 19:51

引用:
原帖由 spaguy 於 2015-1-6 15:42 發表
早排睇過尼間天泉報告, 上星期入荃灣走個圈試水, 未去前對荃灣區場既硬件不敢要求
直至去完親身驗過貨之後有小小改觀, 估唔到尼個區會有獨立沖涼同spa房
情況同老尖場大同小異, 軟件方面從無預計會係90後, 個人亦唔 ...

作者: 老水掌翼    時間: 2015-1-10 11:27

引用:
原帖由 spaguy 於 2015-1-7 15:37 發表
抵玩
作者: 樂樂    時間: 2015-1-11 03:30

作者: victor1023    時間: 2015-1-12 02:09

360 試得過wo
作者: 中女情人    時間: 2015-1-12 10:05

引用:
原帖由 spaguy 於 2015-1-6 15:42 發表
情況同老尖場大同小異, 軟件方面從無預計會係90後, 個人亦唔 ...

作者: babycry1    時間: 2015-1-14 07:41     標題: 回復 17# 的帖子

唔係雙鐘wor.
作者: hammy    時間: 2015-1-31 18:15

sounds good
作者: 享美蛇    時間: 2015-2-2 18:13     標題: 回復 19# 的帖子

360單鐘都抵la
作者: 夜鬼    時間: 2015-2-4 04:56

mark低小琳先
作者: babycry1    時間: 2015-2-4 15:48

上月尾同事去完番尼話試左yoyo
評價手勢好掂
兩鐘+tips400落樓
作者: zoomam    時間: 2015-2-5 03:15

引用:
原帖由 babycry1 於 2015-2-4 15:48 發表
上月尾同事去完番尼話試左yoyo
評價手勢好掂
兩鐘+tips400落樓

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0