標題: 新人上美越 [打印本頁]

作者: iambusy    時間: 2014-11-20 10:38     標題: 新人上美越

大家好,第一次寫報告,希望大家多多支持
之前都係做cd-rom,睇ching們都上美越玩,又近個頭做野,膽粗粗就走上去,一上去有位靚女開門比我,佢話佢係Angel,之後就帶左我入房,因為我條腰有勞損,咁佢就介紹左Lily比我,頭個part基本上都好滿意,原來Lily都係揼得之人,佢幫我鬆返條腰同對腳,第2part就有驚喜,原來rpp可以咁玩,派完彩沖個涼就埋單
作者: 濃西蔡    時間: 2014-11-20 10:49

ad味濃
似貓台 iam-man手影
作者: lonely6969    時間: 2014-11-20 10:58

支持新手, 但唔支持 ad 佬
作者: 腸仔文    時間: 2014-11-20 11:05

咁奇怪既
開門比你跟住佢會即刻自我介紹話佢係Angel
自問出尼玩咁耐未遇過
第2part有咩驚喜咁特別
作者: 1mongkok    時間: 2014-11-20 11:21

我好想知?
"第2part就有驚喜,原來rpp可以咁玩"
作者: 馬獅龍    時間: 2014-11-20 11:24

引用:
原帖由 濃西蔡 於 2014-11-20 10:49 發表
ad味濃
似貓台 iam-man手影
眼利係有d似
作者: 馬獅龍    時間: 2014-11-20 11:29

引用:
原帖由 1mongkok 於 2014-11-20 11:21 發表
我好想知?
"第2part就有驚喜,原來rpp可以咁玩"
part2轉驚喜係見到囡囡個樣
作者: 小小摩西    時間: 2014-11-20 11:44

引用:
原帖由 馬獅龍 於 2014-11-20 11:29 發表

part2轉驚喜係見到囡囡個樣
唔慌唔驚喜
作者: Tom_machine    時間: 2014-11-20 12:28

係wor一言驚醒夢中人, 好少會咁個wor
作者: tam1977    時間: 2014-11-20 12:47

依個人所見的確有點ad味
場或囡囡揾人代筆兩個都有可能
但我個人覺得後者揾人代筆宣傳自己感覺比較強烈
作者: iambusy    時間: 2014-11-20 13:49

乜我打得似ad咩?平時都係睇人寫多,報告都係第一次寫咋,原來ching有咁多要求架 ,老實講,我平時無乜點出黎玩,無咩機會寫野,見個場幾好咪推介下咋,大家咪指點一下囉
補充下,臨走時開左張積分咭,唔知各位ching知唔知有咩優惠呢?

仲有,我都係睇開呢個版咋,仲有其他版架咩,介紹下啦,等我去睇下

作者: 腸仔文    時間: 2014-11-20 19:33

哦原來咁
c兄補充左好d
因為我真係未見過打開門會講自己名跟住帶入房怪怪地lor
所以覺得奇怪咁遮
日後有好野咪一齊分享齊齊食好野lor
作者: tobegood    時間: 2014-11-20 22:33

可能係表達意會與美麗的誤會結合
樓主c兄記得一有好野大家分享呀
作者: 小小摩西    時間: 2014-11-20 23:04

引用:
原帖由 iambusy 於 2014-11-20 13:49 發表
乜我打得似ad咩?平時都係睇人寫多,報告都係第一次寫咋,原來ching有咁多要求架 ,老實講,我平時無乜點出黎玩,無咩機會寫野,見個場幾好咪推介下咋,大家咪指點一下囉
補充下,臨走時開左張積分咭,唔知各位 ...
oh i see 誤會誤會
作者: iambusy    時間: 2014-11-20 23:25

都係嘅,不過都知道越南係幾熱情嘅民族,上到去感染到有少少奔放添 ,但係未見晒啲人,揼緊個時聽到有電話話mark Ivy,老師娘話好靚女,無機會見有啲可惜
作者: wuwuzela    時間: 2014-11-20 23:44

IVY 幾可愛
身材又好
BTW 呢個場硬件係差DD, 不過越南女女真係唔錯
幾DUP得 手法OK 熱情互動
作者: hbo2000    時間: 2014-11-21 01:22

引用:
原帖由 wuwuzela 於 2014-11-20 23:44 發表
IVY 幾可愛
身材又好
BTW 呢個場硬件係差DD, 不過越南女女真係唔錯
幾DUP得 手法OK 熱情互動
睇ad相幾長腿
作者: sinon    時間: 2014-11-21 12:13

恭喜ching食到好嘢 希望有出其他報告。。
作者: mark34    時間: 2014-11-21 18:34

引用:
原帖由 iambusy 於 2014-11-20 13:49 發表
補充下,臨走時開左張積分咭,唔知各位 ...
收到積分咭時冇人解釋點用?c 兄第一次去?
作者: epochjt    時間: 2014-11-21 22:05

引用:
原帖由 hbo2000 於 2014-11-21 01:22 發表

睇ad相幾長腿
hbo2000兄 你說對了,頭先啱啱上咗去想試做 QQ,又咁啱比我碰見Ivy 正準備收工走,完全係我最喜愛遇到嘅這類型技師…得呀 !!! 比我形容一下真人”黑絲長腿美少女”!
作者: 犀利哥    時間: 2014-11-22 00:10

開門比你,佢話佢係Angel
臨走時開左張積分咭比你,但係唔知有咩優惠
間場怪怪地咁既
無需要講就自我介紹
積分咭用途應該要講既就連客人都唔知
作者: iambusy    時間: 2014-11-22 00:17

原來c兄們都唔知有何優惠嗎?咁我唯有踩上去問下,順便見一見Ivy啦 ,問左再同各位c兄講先
作者: 犀利哥    時間: 2014-11-22 00:24

引用:
原帖由 mark34 於 2014-11-21 18:34 發表

收到積分咭時冇人解釋點用?c 兄第一次去?
係lor咁怪既
作者: 魚蛋強    時間: 2014-11-22 01:09     標題: 回復 19+23# 的帖子

c兄們自問自答
作者: sinon    時間: 2014-11-22 01:10

唔使優惠啦,咁多靚女我實上去
作者: samsungl4    時間: 2014-11-22 23:08

Lily part1 真係得?我未試个她。、
作者: sinon    時間: 2014-12-3 00:48

試過Gigi身材好正、kelly同wendy後生女。
作者: epochjt    時間: 2014-12-8 23:01

引用:
原帖由 sinon 於 2014-12-3 00:48 發表
試過Gigi身材好正、kelly同wendy後生女。
星期六上去美越試一試新人,好在有預約咗先過嚟 …
仲選定咗技師但都要等一陣先,e個鐘數係爆D㗎。
我一入房眼前一亮,係Wendy妹妹佢真人好卡哇兒,
估佢90後,仲係有 Baby Face。
用海綿蛋糕嚟形容最貼切不過,好好傾好sweet !
part1 佢有同我講過啱啱出師咗唔夠1個月,
所以我話好叻唔講得上,但唔會差中規中舉…貼心+認真。
part2 怕羞少少但都算順得人,望住佢果種傻笑,試過連我都有種年青咗嘅感覺呀 !
整體個人嚟講,試食冇跌錢。仲會有期待下次再見𠻹 !   

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0