標題: 影月湖寶儀後記 [打印本頁]

作者: 河馬    時間: 2014-6-26 00:55     標題: 影月湖寶儀後記

北京樓食完飯過對面場, 講起上尼已經好耐冇去, 橫掂需要又咁近一於重遊舊地

偏廳睇左貨版入房, 梳化中本來有個睇中, 突然有個短裙slim body靚女從洗手間步出

記得好耐之前曾經試過, 留下唔錯印象, 腦海忽然想番起囡囡就係寶儀

say個hello就係咁揾番佢番食, 近接觸發覺寶儀冇乜點變, 身型同上次見佢果次差唔多

記憶中大致上冇乜點變, 皮膚立下眼好似比之前仲白左tim, 摸過肉質只有更滑

手法依然keep到水準 玉手推推掃掃同上次一樣咁正 順勢流暢慢慢排出積存毒素
作者: 聾森    時間: 2014-6-26 03:31

講到寶儀幾好咁wor
作者: 夜鬼    時間: 2014-6-26 04:31

引用:
原帖由 河馬 於 2014-6-26 00:55 發表
北京樓食完飯過對面場, 講起上尼已經好耐冇去, 橫掂需要又咁近一於重遊舊地

偏廳睇左貨版入房, 梳化中本來有個睇中, 突然有個短裙slim body靚女從洗手間步出

記得好耐之前曾經試過, 留下唔錯印象, 腦海 ...

作者: 樂樂    時間: 2014-6-26 04:39     標題: 回復 2# 的帖子

試下咪知lor
我都試過真係好正
作者: zoomam    時間: 2014-6-26 04:53

作者: 我係廚房仔    時間: 2014-6-26 06:48

寶儀我都試過係好掂
作者: 高寶    時間: 2014-6-26 08:54

相隔咁耐冇走樣難得
作者: milker    時間: 2014-6-26 10:06     標題: 回復 1# 的帖子

how about part1 and part2 of her?
作者: 阿平    時間: 2014-6-26 12:33

睇完樓主報告即時心思思
作者: spring-pocket    時間: 2014-6-26 13:07

引用:

作者: 百事通    時間: 2014-6-26 20:38

引用:

識食
作者: monimoni1986    時間: 2014-6-27 11:07     標題: 回復 1# 的帖子

寶儀可算係映月湖紅牌
作者: soyguy    時間: 2014-6-27 12:50

引用:

寶兒我都試過兩次,確係一次比一次好.
作者: 十六骨人    時間: 2014-6-27 13:10

寶儀係好嘢呢嘅。又健談,服務好配合度高。
作者: tatiboy    時間: 2014-6-28 01:27

今日我都試左寶儀兩part係掂
作者: 韋小寶    時間: 2014-6-28 09:15

引用:

寶儀食得過
作者: 昆侖卵事    時間: 2014-6-28 09:53

引用:

c兄識食
作者: lilibuttket    時間: 2014-6-28 18:23

好多c兄試過寶儀口卑唔錯
作者: 我係廚房仔    時間: 2014-6-30 06:58

好耐之前番食過寶儀
作者: oscarman    時間: 2014-6-30 13:58

咁多c兄讚寶儀唔試唔得
作者: 摸手仔    時間: 2014-6-30 14:25

上星期試左個冇乜c兄試過既中女elaine, 唔要求一定要靚妹既話兩part ok既
作者: 龍仔    時間: 2014-7-1 01:37

Elaine點中法?
作者: 刁民    時間: 2014-7-1 04:00

引用:
原帖由 oscarman 於 2014-6-30 13:58 發表
咁多c兄讚寶儀唔試唔得
寶儀試得過
作者: Bamboo    時間: 2014-7-2 12:17

Many thanks for Bowie report.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0