標題: 名正言順偷跳第二波 (men spa) [打印本頁]

作者: mark34    時間: 2014-6-23 10:21     標題: 名正言順偷跳第二波 (men spa)

屋企個柳月娥旅遊仍在進行中 , 好好利用時間下窺探 men spa 聽過唔少 c 兄話大露台 , 決定一探虎穴 , 首次到訪遇 full house , 又會咁好生意既 ok 照等 推門走出露台 , 其實冇乜特別 , 係幾大幾通爽 , 可以望到街景 , 岩出尼飲杯野食口煙既 c 兄 , 有房即入 , 廳房硬件的確唔錯 , 獨立沖涼房正 房冇異味毛巾乾淨 個人滿意 , 奈何囡囡方面再要等 , 原因係跟其他 c 兄揾食點名要 yoyo , 好彩只係等多幾分鐘遮 , 終於等到 yoyo 到 la , 好健談夠細心幾 cute 丫 , part 1 dup 方面完全掂 冇話渣流灘敬業 有大場水準 rpp 手法唔錯 個人後感 , 對 part 1 有要求 part 2 有互動既 c 兄算係唔錯既選擇

[attach]48904[/attach]

[attach]48905[/attach]
作者: Yip佬    時間: 2014-6-23 10:32

幾時第三波先?
帶埋我去好wor
作者: MCFC3106    時間: 2014-6-23 16:28

有個露台仲可幾一路㷛煙一路昅女,不知 幾爽
作者: 占士邦    時間: 2014-6-23 20:38

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-6-23 10:32 發表
幾時第三波先?
帶埋我去好wor
帶埋我好wor
作者: zoomam    時間: 2014-6-24 03:43     標題: 回復 1# 的帖子

果然守信用再接再厲wor mark哥
作者: mark34    時間: 2014-6-24 07:09

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-6-23 10:32 發表
幾時第三波先?
帶埋我去好wor
引用:
原帖由 占士邦 於 2014-6-23 20:38 發表

帶埋我好wor
no problem 係咪你地請先
作者: mark34    時間: 2014-6-24 07:10

引用:
原帖由 MCFC3106 於 2014-6-23 16:28 發表
有個露台仲可幾一路㷛煙一路昅女,不知 幾爽
係幾爽嫁 不過我唔食煙
作者: mark34    時間: 2014-6-24 07:11

引用:
原帖由 zoomam 於 2014-6-24 03:43 發表
果然守信用再接再厲wor mark哥
老虎就番尼 la , 我仲急過你
作者: babycry1    時間: 2014-6-24 07:17

引用:
原帖由 mark34 於 2014-6-24 07:11 發表

老虎就番尼 la , 我仲急過你
咁就要趁熱快d第三波la
作者: adions    時間: 2014-6-24 12:12

引用:
原帖由 mark34 於 2014-6-23 10:21 發表
屋企個柳月娥旅遊仍在進行中 , 好好利用時間下窺探 men spa 聽過唔少 c 兄話大露台 , 決定一探虎穴 , 首次到訪遇 full house , 又會咁好生意既 ok 照等 推門走出露台 , 其實冇乜特別 , 係幾大幾 ...
弓起版主再食好野
作者: poppy    時間: 2014-6-24 14:35

引用:
原帖由 mark34 於 2014-6-23 10:21 發表
屋企個柳月娥旅遊仍在進行中 , 好好利用時間下窺探 men spa 聽過唔少 c 兄話大露台 , 決定一探虎穴 , 首次到訪遇 full house , 又會咁好生意既 ok 照等 推門走出露台 , 其實冇乜特別 , 係幾大幾 ...
照咁睇尼個yoyo服務唔錯wor
作者: 電車奇    時間: 2014-6-25 01:16

細細粒好鬼姣果個?
作者: tam1977    時間: 2014-6-25 22:00

引用:
原帖由 電車奇 於 2014-6-25 01:16 發表
細細粒好鬼姣果個?
好大機會係佢
作者: 聾森    時間: 2014-6-26 03:32

第三波幾時有得睇呀
作者: zoomam    時間: 2014-6-26 04:56

引用:
原帖由 聾森 於 2014-6-26 03:32 發表
第三波幾時有得睇呀

作者: 阿平    時間: 2014-6-26 12:49

引用:
mark兄我又係試過yoyo wor, 覺得佢手法好舒服
作者: 百事通    時間: 2014-6-26 20:33

引用:
原帖由 babycry1 於 2014-6-24 07:17 發表

咁就要趁熱快d第三波la
我都等緊
作者: babycry1    時間: 2014-6-28 09:29

引用:
朋友原來有睇街街, 跟mark哥試左yoyo, 事後問過佢都話ok
作者: 昆侖卵事    時間: 2014-6-28 09:54

咁即係yoyo食得過la
作者: eddychan    時間: 2014-6-28 18:49

引用:
多謝版主分享
作者: 聾森    時間: 2014-6-30 05:00

引用:
原帖由 babycry1 於 2014-6-28 09:29 發表

朋友原來有睇街街, 跟mark哥試左yoyo, 事後問過佢都話ok
引用:
原帖由 昆侖卵事 於 2014-6-28 09:54 發表
咁即係yoyo食得過la
即係yoyo食得過x2
作者: 我係廚房仔    時間: 2014-6-30 06:57

落場試下yoyo先
作者: Bamboo    時間: 2014-7-2 12:19

Many thanks for Yoyo reoport

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0