標題: 雲遊行66之抽之樂遇睇場 [打印本頁]

作者: 小不良    時間: 2014-4-2 23:15     標題: 雲遊行66之抽之樂遇睇場

欲食海上鮮
勿惜腰間錢
冇冒險犯難精神
無法親歷得知各場好壞之別
跟住ad去探險
開門踏入見梳化一堆人
想打退堂鼓
一位疑似老闆娘女子話果d客係岩岩做完
放心好多唔駛等
地方企理唔失禮
毛巾乾淨個人滿意
囡囡雪兒
身型平均ok
按摩手法一般
不過唔會急慢慢按+番分
冇解甲冇互動
床邊排洪靠自己幻想最終順利而出
題外話
同囡囡吹開水提到咁多客但算好彩可以即入房
點知話唔知係咪客唔多識果幾個人
大廳吹好耐水又唔係入房
個人猜可能係睇場
340+200tips落樓
報告完畢
作者: Man8    時間: 2014-4-3 00:25

嘩咁間場幾雜個wor
作者: ativan    時間: 2014-4-3 00:50

有留意開貓台同4台就知有幾間都係d廣告寫手定時推post,呢間係其一,去過一次呢間,成張sofa都係吹水怪,不去也無損失
作者: zoomam    時間: 2014-4-3 00:54

原來係果幾條粉腸
仲以為睇場tim
作者: tobegood    時間: 2014-4-3 01:42

引用:
原帖由 ativan 於 2014-4-3 00:50 發表
有留意開貓台同4台就知有幾間都係d廣告寫手定時推post,呢間係其一,去過一次呢間,成張sofa都係吹水怪,不去也無損失
3台都係
作者: 樂樂    時間: 2014-4-3 02:31

引用:
原帖由 ativan 於 2014-4-3 00:50 發表
引用:
原帖由 tobegood 於 2014-4-3 01:42 發表

3台都係
根本係同一班人
作者: 夜鬼    時間: 2014-4-3 02:52

引用:
引用:
原帖由 tobegood 於 2014-4-3 01:42 發表

3台都係
引用:
原帖由 樂樂 於 2014-4-3 02:31 發表

根本係同一班人
好奇一問,其實班契弟成日枕人地個場阻住做生意好唔好意思嫁
作者: 中女情人    時間: 2014-4-3 05:27

乜話睇場枕場 你去埋我份
作者: 4eyelo    時間: 2014-4-3 10:44

引用:
原帖由 小不良 於 2014-4-2 23:15 發表
欲食海上鮮
勿惜腰間錢
冇冒險犯難精神
跟住ad去探險
開門踏入見梳化一堆人
想打退堂鼓
放心好多唔駛等
地方企理唔失禮
毛 ...
間野隔聲唔係太好,成日聽到大廳人聲,仲有隔離醫師d煲藥味
我都因為js無解甲、無互動,講野有骨,所以無再去,可能骨運好差
作者: coiechan    時間: 2014-4-3 16:54

引用:
欲食海上鮮
勿惜腰間錢
冇冒險犯難精神
跟住ad去探險
開門踏入見梳化一堆人
想打退堂鼓
放心好多唔駛等
地方企理唔失禮
毛 ...
從未去過
隔離分身寫手台文言文式力谷已打一折扣
如今聽完c兄見聞更感恐怖
暫時冇勇氣去試
作者: coiechan    時間: 2014-4-3 17:07

引用:
有聽聞過
去開有幾間相熟老闆娘也嘆氣洩漏口風
有人借意齋坐開明口停晒所有網上ad
唔係慳番d錢
而係將利益比果d人幫手寫鱔
甚至提供免費服務
作者: coiechan    時間: 2014-4-3 17:07

引用:

根本係同一班人
一早已經feel到
作者: coiechan    時間: 2014-4-3 17:12

引用:
原帖由 4eyelo 於 2014-4-3 10:44 發表
我都因為js無解甲、無互動,講野有骨,所以無再去,可能骨運好差
c兄唔係骨運差
只係尼間秋之樂承傳紫荊風氣一向保守
講野有骨即係場冇家教O唔起人
作者: R荔枝    時間: 2014-4-3 17:44

引用:
引用:

3台都係
引用:

根本係同一班人
引用:
原帖由 4eyelo 於 2014-4-3 10:44 發表
成班垃圾
作者: hammy    時間: 2014-4-3 17:54

引用:
i think ching was成日聽到大廳廣告寫手聲
作者: cslaaa    時間: 2014-4-3 22:19

我都上過一次, 走時見兩個男人係度, 感覺都好唔自然!!
c兄, 真係想請問咩係三台?? 貓台同4台就知
作者: 腸仔文    時間: 2014-4-4 01:57

引用:
按摩手法一般
不過唔會急慢慢按+番分
冇解甲冇互動
床邊排洪靠自己幻想最終順利而出

可以去少間
作者: 腸仔文    時間: 2014-4-4 01:57

引用:

作者: 腸仔文    時間: 2014-4-4 01:59

引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 17:07 發表

有聽聞過
唔係慳番d錢
甚至提供免費服務

作者: 腸仔文    時間: 2014-4-4 01:59

引用:
原帖由 cslaaa 於 2014-4-3 22:19 發表
3lxxch
作者: 刁民    時間: 2014-4-4 02:39

引用:
欲食海上鮮
勿惜腰間錢
冇冒險犯難精神
跟住ad去探險
開門踏入見梳化一堆人
想打退堂鼓
放心好多唔駛等
地方企理唔失禮
毛 ...
咁雜+上囡囡咁保守唔會去la
作者: 刁民    時間: 2014-4-4 02:42

引用:
果d場老細又會歡迎d水手晌個場度打躉既
作者: 刁民    時間: 2014-4-4 02:43

引用:
點解會講野有骨
作者: 刁民    時間: 2014-4-4 02:46

引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-4-4 01:59 發表

3lxxch
我知邊個台
要強迫你灌水回覆達至人氧效果先至有文章睇既免費午餐台
作者: 皮亞士    時間: 2014-4-4 03:09

引用:
引用:
點解冇人跟進冇人理
作者: zoomam    時間: 2014-4-4 04:04

引用:
原帖由 皮亞士 於 2014-4-4 03:09 發表

點解冇人跟進冇人理

作者: 夜鬼    時間: 2014-4-4 05:16

引用:
原帖由 刁民 於 2014-4-4 02:42 發表

因為尼行老細十居其九係大陸女人
作者: 夜鬼    時間: 2014-4-4 05:17

引用:
原帖由 刁民 於 2014-4-4 02:46 發表

我知邊個台
版版thanks for sharing
作者: milker    時間: 2014-4-4 15:02

引用:
無解甲、無互動,講野有骨 no la never go
作者: babycry1    時間: 2014-4-4 15:23

引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-4 05:16 發表

有咩關係
作者: babycry1    時間: 2014-4-4 15:26

引用:

我知邊個台
引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-4 05:17 發表

版版thanks for sharing
咁就悶la
就算每條回覆率一百萬又如何
廢到唔廢
作者: 韋小寶    時間: 2014-4-4 16:57

引用:
欲食海上鮮
勿惜腰間錢
冇冒險犯難精神
跟住ad去探險
開門踏入見梳化一堆人
想打退堂鼓
放心好多唔駛等
地方企理唔失禮
毛 ...
秋之樂一向保守個別囡囡幾串, 唔明有d台講到童話仙境般咁好艷遇 至於c兄見到既唔係客, 週時會有1~3個人物上去淨坐齋吹水, 尼個情況亦唔止c兄一個遇到, 相信唔少其他c兄亦曾經遇見過
作者: tam1977    時間: 2014-4-4 17:28

引用:
c兄好野心水清
作者: tam1977    時間: 2014-4-4 17:29

引用:

根本係同一班人
眼利
作者: tam1977    時間: 2014-4-4 17:30

引用:
等執
作者: tam1977    時間: 2014-4-4 17:37

引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 16:54 發表

從未去過
暫時冇勇氣去試
文言文格式好易睇
舉個例

xx的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,
是熟手的呵!如果是當年,我又要做導師了。
xx身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到了重要時刻,
經驗的我亦有點緊張,要求下慢慢來,首次有望着星空下起飛的感覺。
還要再提的:還有點時間,給她按按頭,做過美容的她,一出手就知,功夫了得!
有時緣份啲野,真係話來就來,總之我會再來,一起在星空下再次飛翔!

作者: tam1977    時間: 2014-4-4 17:45

引用:
引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-3 02:52 發表

引用:
引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 16:54 發表

從未去過
隔離分身寫手台文言文式力谷已打一折扣[img]http://www.88sauna.com/forum/images/smilies/default/sh*t[1].gif[/img]
暫時冇勇氣去試
引用:
原帖由 coiechan 於 2014-4-3 17:07 發表
有聽聞過
唔係慳番d錢
甚至提供免費服務
引用:
原帖由 cslaaa 於 2014-4-3 22:19 發表
引用:
原帖由 韋小寶 於 2014-4-4 16:57 發表

秋之樂一向保守個別囡囡幾串, 唔明有d台講到童話仙境般咁好艷遇 至於c兄見到既唔係客, 週時會有1~3個人物上去淨坐齋吹水, 尼個情況亦唔止c兄一個遇到, 相信唔少其他c兄亦曾經遇見過
再舉一例大家自行分析

xx換了新髮型,令我眼前一亮  
寶兒穿上另一套連身短裙,多可愛∼
小燕子的修長美腿很吸引∼
今日有幸與眾美女一起吃蛋糕,真開心

~~~~~

前日上秋之樂,同老闆娘吹下水 ,
睇到xx,清純靚女,但因時間關係 ,
未能一試 ,忍唔住睇多幾眼,
唯有下次再試

~~~~~

今日有時間上去同秋樂吹水,一次過見到好幾位
女孩:有升cup xx, xx, xx,xx,xx
同 xx, 當然仲有xx。

但最大發現係今日返工的新版xx,
長髮苗條型中碼,靚唔靚好主觀但好合眼緣,
最大特色係“純”同斯文,淡淡妝都十分OK,
無乜骨味,usb算少有,屬限量版,又再使人
想起曾經追求失敗的女同學,補償機會如今
又再降臨...

我今日頂得住誘惑,實施兩岸“戒骨用忍”政策,
所以只通報一吓,有興趣的又可以去探索,探“索”,

作者: tam1977    時間: 2014-4-4 18:06

引用:

引用:
原帖由 皮亞士 於 2014-4-4 03:09 發表

點解冇人跟進冇人理
引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-4 05:16 發表

引用:
原帖由 babycry1 於 2014-4-4 15:23 發表
有咩關係
因為有唔少對電腦對網上對論壇一知半解
甚至一無所知
既因為吹水怪集團當中有一舊野係貓台版主身份
同時又會化身去3台4台寫變身吹水小說
所以部份大陸女人場主以為佢地有神來之筆
可以谷起場既生意
從而d場唔會諗點改進
只會諗點叫班寫狗幫手谷鱔~失x敗!
亦因為咁
更加有一小撮冇x腦既場主以為果舊版主可以一統江湖
天真到所謂版主滿以為係=所有論壇中既唯一版主
其實經班寫狗寫過既場不下十幾間
可惜冇一間有好下場
唔係越寫越衰就係中蛇甚至結業
只不過d老闆娘從無回想細心分析過~正兜!

作者: tam1977    時間: 2014-4-4 18:19

引用:
班吹水怪寫狗滲晌街街有晒a/c
不過唔敢亂尼怕被心水清既c兄踢爆
去d台寫親例被人插
u台寫左例冇效又唔知點面對d場主同囡囡
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實
對設計此圖既c兄拜服

作者: ivan99    時間: 2014-4-4 18:32

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:19 發表

去d台寫親例被人插
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實
對設計此圖既c兄拜服:good2 ...
師兄,你都花好多时间緝錄。勁
作者: 馬獅龍    時間: 2014-4-4 18:57

引用:
原帖由 ivan99 於 2014-4-4 18:32 發表
有玩開forum既都知已經唔係咩秘密
作者: Lawrence_Ding    時間: 2014-4-4 19:15

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:19 發表

去d台寫親例被人插
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實
引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 17:37 發表

文言文格式好易睇
舉個例

xx的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,
xx身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到 ...
引用:
原帖由 ivan99 於 2014-4-4 18:32 發表
引用:
原帖由 馬獅龍 於 2014-4-4 18:57 發表

有玩開forum既都知已經唔係咩秘密 [img]http://www.88sauna.com/forum/images/smilies/default/smile_39[1].gif[/img]
有乜咁奇
唔計腸仔兄只睇 #1 #27咪知lor http://www.88sauna.com/forum/viewthread.php?tid=113985&extra=page%3D1&page=4
作者: 靴南迪斯    時間: 2014-4-4 22:56

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:06 發表

甚至一無所知
可以谷起場既 ...
據有d囡囡放料,3台同貓台班寫手係兩堆人,個別仲有心病,如果某某場招呼呢個多d,另一個就唔會去,兩個只能冧一個,呢個已經係行內各場主都心知肚明,有時仲要陪佢哋講對方是非做人情,師兄可以留意下,你會發覺呢間抽記同紫記喺3台好紅,但喺貓台嘅ad報告,其實都係3台班人過去寫,貓台班人甚少搭咀,同樣,貓台幫手催谷嘅場,喺3台亦係無乜人會提。
作者: 靴南迪斯    時間: 2014-4-4 23:04

引用:

老細當然想佢哋寫多幾筆,以收免費宣傳之效,查實好多囡囡都唔鍾意,尤其有時d冧客招數被人寫出黎,搞到某d寫手會呷醋。
作者: 靴南迪斯    時間: 2014-4-4 23:12

引用:

我知邊個台
要強迫你灌水回覆達至人氧效果先至有文章睇既免費午餐台" />
呢個台越做越差,頭版十幾廿個主題,來來去去只係嗰兩三個場嘅ad。
作者: what他fish    時間: 2014-4-5 02:40

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2014-4-4 19:15 發表
有乜咁奇
唔計腸仔兄只睇 #1 #27咪知lor http://www.88sauna.com/forum/viewthread.php?tid=113985&extra=page%3D1&page=4
同一系列
作者: what他fish    時間: 2014-4-5 02:42

引用:
原帖由 靴南迪斯 於 2014-4-4 22:56 發表

據有d囡囡放料,3台同貓台班寫手係兩堆人,個別仲有心病,如果某某場招呼呢個多d,另一個就唔會去,兩個只能冧一個,呢個已經係行內各場主都心知肚明,有時仲要陪佢哋講對方是非做人情,師兄可以留意 ...
男人老狗咁多是非既
又要尼個果個咁小氣為乜
作者: what他fish    時間: 2014-4-5 02:43

引用:
原帖由 靴南迪斯 於 2014-4-4 23:04 發表

老細當然想佢哋寫多幾筆,以收免費宣傳之效,查實好多囡囡都唔鍾意,尤其有時d冧客招數被人寫出黎,搞到某d寫手會呷醋。
寫手都會呷醋
作者: what他fish    時間: 2014-4-5 02:43

引用:
原帖由 靴南迪斯 於 2014-4-4 23:12 發表

呢個台越做越差,頭版十幾廿個主題,來來去去只係嗰兩三個場嘅ad。
可能要死谷爛谷掛
作者: zoomam    時間: 2014-4-5 03:45

引用:

據有d囡囡放料,3台同貓台班寫手係兩堆人,個別仲有心病,如果某某場招呼呢個多d,另一個就唔會去,兩個只能冧一個,呢個已經係行內各場主都心知肚明,有時仲要陪佢哋講對方是非做人情,師兄可以留意 ...
c兄心水好清下wor
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 17:47

引用:
原帖由 Man8 於 2014-4-3 00:25 發表
嘩咁間場幾雜個wor
要玩冥想至出到火既場雜唔雜都唔會去la, 錢多咩
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:01

引用:
個人睇法係3台幾個寫手分身過4台力谷, 貓台隻貓只係個個台巡下唔敢發post, 因為與生俱來死要面+小氣性格怕被踢爆, 留晌貓台還可以也文也武
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:04

引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-4-3 02:52 發表

一班宅男唔枕場撩女wet下冇乜其他免費娛樂
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:06

引用:
尼d真實情況唔會晌3台4台貓台出現
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:07

引用:

從未去過
暫時冇勇氣去試

作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:09

引用:

有聽聞過
唔係慳番d錢
甚至提供免費服務
有d老闆娘就係咁on9, 乜野廣告乜野寫手都假, 出尼玩最重要係服務
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:11

引用:
原帖由 R荔枝 於 2014-4-3 17:44 發表

成班垃圾
政府擴大堆填區係岩既
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:17

引用:
如果你見到個肥中坑, 貌似譚丙文帶有陰陽怪氣既就係貓台隻貓, 如果見到三兩個蛇頭鼠眼既就係3台(亦即化身到4台班寫手)
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:17

引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-4-4 01:57 發表

化左灰都認得
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:19

引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-4-4 01:59 發表

分別係用家比你班PK鱔到攤攤腰
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:20

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 17:45 發表

再舉一例大家自行分析

xx換了新髮型,令我眼前一亮  
寶兒穿上另一套連身短裙,多可愛∼
小燕子的修長美腿很吸引∼
今日有幸與眾美女一起吃蛋糕,真開心

~~~~~

前日上秋之樂 ...

作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:21

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 18:06 發表

甚至一無所知
可以谷起場既生意
從而d場唔會諗點改進
只會諗點叫班寫狗幫手谷鱔~失x敗!
亦因為咁
更加有一小撮冇x腦既場主以為果舊版主可以一統江湖
天真到所謂版主滿以為係=所有論壇中既唯一版主
其實經班寫狗寫過既場不下十幾間
可惜冇一間有好下場
唔係越寫越衰就係中蛇甚至結業
只不過d老闆娘從無回想細心分析過~正兜!

作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:23

引用:

去d台寫親例被人插
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實

作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:23

引用:
原帖由 馬獅龍 於 2014-4-4 18:57 發表

有玩開forum既都知已經唔係咩秘密
公開的秘密
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:27

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2014-4-4 19:15 發表

有乜咁奇
咪3台台柱lor, c兄有時間留意一下佢會回邊個回邊間場會有玄機, 貓台又係佢, 4台都係
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:33

引用:

據有d囡囡放料,3台同貓台班寫手係兩堆人,個別仲有心病,如果某某場招呼呢個多d,另一個就唔會去,兩個只能冧一個,呢個已經係行內各場主都心知肚明,有時仲要陪佢哋講對方是非做人情,師兄可以留意下,你會發覺呢間抽記同紫記喺3台好紅,但喺貓台嘅ad報告,其實都係3台班人過去寫,貓台班人甚少搭咀,同樣,貓台幫手催谷嘅場,喺3台亦係無乜人會提。
3台同貓台班寫手大致上可以話係兩堆人, 隻貓人緣差個別有心病唔奇, 只係到場好少會3台同貓台聚埋一齊, 抽記同紫記隻貓有加把口嫁 c兄可以留意下
作者: 占士邦    時間: 2014-4-5 18:41

引用:

成班騎尼怪宅男小氣記仇+呷醋再+埋是非, c兄話係咪男人大丈夫所為 無他既, 兩班寫手除此共通點之外仲有另一個共通點, 無所事事博抽水喜愛溝按摩女郎為榮
作者: 中女情人    時間: 2014-4-5 18:45

引用:

唔明d人出尼玩遮咁多是非
作者: zoomam    時間: 2014-4-6 05:24

引用:
原帖由 占士邦 於 2014-4-5 17:47 發表

要玩冥想至出到火既場雜唔雜都唔會去la, 錢多咩
要玩冥想至出到火咁就含蕉la
作者: 我係廚房仔    時間: 2014-4-6 06:54

引用:
引用:
引用:
引用:
原帖由 韋小寶 於 2014-4-4 16:57 發表

作者: poppy    時間: 2014-4-6 10:45

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-4-4 17:37 發表

文言文格式好易睇
舉個例

xx身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到 ...
寫小說咩
作者: 林若雪    時間: 2014-4-6 22:00

好似有聽過果d乜野3台貓台之類
冇乜點刻意去留意過唔知乜水
有時會去睇下4台ad
有睇過佢地討論區
後來發覺95%既post好ad feel
反而上尼桑拿街係睇其他c兄報告
個人感覺尼度起碼真實好多
作者: 風流快活    時間: 2014-4-7 00:28

引用:

有留意到兩派寫手唔同, 不過格式語法大致上差唔多, 雖然寫手但係印象中3台比貓台好得多, 所指係人物, 隻貓因為自大格衰怪僻 記仇 小器 得罪人多稱呼人少
作者: eddychan    時間: 2014-4-7 00:43

引用:
原帖由 風流快活 於 2014-4-7 00:28 發表

有留意到兩派寫手唔同, 不過格式語法大致上差唔多, 雖然寫手但係印象中3台比貓台好得多, 所指係人物, 隻貓因為自大格衰怪僻 記仇 小器 得罪人多稱呼人少
世界上又會有d咁既人既
作者: Yip佬    時間: 2014-4-7 16:07

引用:

格式語法差唔多係因為全部貓台出身
有一半係隻陰陽怪氣貓分身自編自導自演
另一半保持蒲晌貓台
實際以蒲3台為主力
另外分身4台出鱔
雖然共通點都係寫手
但係兩者分別3台班友好少少
只係到處枕場抽水呃水吹
然而貓台隻貓因為本身性格問題
所以到處會傳八婆是非
仲會要求d場好嗲咁強制性稱呼佢叫"BB" (聽到想嘔)
而且對場有利益所在
甚至阻人財路
人緣甚差
作者: 靴南迪斯    時間: 2014-4-7 18:17

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-4-7 16:07 發表

另一半保持蒲晌貓台
實際以蒲3台為主力
另外分身4台出鱔
雖然共通點都係寫手
只係到處枕場抽水呃水吹 ...
強制性要老闆娘同技師稱呼佢BB, 我聽聞過,也求證過,有技師話如果唔咁叫佢,佢真係會黑面。
作者: babycry1    時間: 2014-4-7 19:32

引用:
原帖由 靴南迪斯 於 2014-4-7 18:17 發表

強制性要老闆娘同技師稱呼佢BB, 我聽聞過,也求證過,有技師話如果唔咁叫佢,佢真係會黑面。
幾十歲人要人叫佢做bb聽到想嘔
作者: 波摩    時間: 2014-4-8 03:30

引用:

戀母狂
作者: 中女情人    時間: 2014-4-8 06:28

我今年六十有多, 都想有人叫我baby
作者: 小小摩西    時間: 2014-4-8 07:35

引用:

唔怪得咁多人話隻生蛇貓小氣la
作者: lokchai    時間: 2014-4-8 16:39

引用:

公開的秘密
作者: lokchai    時間: 2014-4-8 16:40

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-4-7 16:07 發表

另一半保持蒲晌貓台
實際以蒲3台為主力
另外分身4台出鱔
雖然共通點都係寫手
只係到處枕場抽水呃水吹
然而貓台隻貓因為本身性格問題
所以到處會傳八婆是非
仲會要求d場好嗲咁強制性稱呼佢叫"BB" (聽到想嘔)
而且對場有利益所在
甚至阻人財路
人緣甚差

事實
作者: eddychan    時間: 2014-4-8 18:03

引用:

出去玩或者上網求開心減減壓遮
點解會搞到咁多是非
唔係擦鞋講句都係尼度氣氛好d
作者: 占士邦    時間: 2014-4-8 18:16

引用:
原帖由 eddychan 於 2014-4-8 18:03 發表

點解會搞到咁多是非
如果係用家點會有咁多是非湧現, 正正因為係寫手咪變成有利益衝突lor
作者: mouse09    時間: 2014-4-8 18:26

引用:

引用:

引用:
原帖由 eddychan 於 2014-4-8 18:03 發表

點解會搞到咁多是非[img]http://www.88sauna.com/forum/images/smilies/default/smile_39[1].gif[/img]
引用:
原帖由 占士邦 於 2014-4-8 18:16 發表

如果係用家點會有咁多是非湧現, 正正因為係寫手咪變成有利益衝突lor
睇晒咁多page終於明白晒
作者: 聾森    時間: 2014-4-9 03:32

引用:
原帖由 林若雪 於 2014-4-6 22:00 發表
好似有聽過果d乜野3台貓台之類
冇乜點刻意去留意過唔知乜水
有時會去睇下4台ad
有睇過佢地討論區
後來發覺95%既post好ad feel
反而上尼桑拿街係睇其他c兄報告
個人感覺尼度起碼真實好多
有同感
作者: 樂樂    時間: 2014-4-9 05:04

一句到尾兩邊假到好離譜
作者: 腸仔文    時間: 2014-4-9 13:34

引用:

去d台寫親例被人插
成堆又死要面

尼幅圖個人覺得好寫實

作者: 阿平    時間: 2014-4-9 23:26

唔講唔知果幾個台咁多是非
作者: eddychan    時間: 2014-4-10 00:18

引用:
原帖由 阿平 於 2014-4-9 23:26 發表
唔講唔知果幾個台咁多是非
我諗應該係樓上c兄所講既原因
引用:
原帖由 占士邦 於 2014-4-8 18:16 發表

作者: 聾森    時間: 2014-4-10 01:46

引用:
原帖由 樂樂 於 2014-4-9 05:04 發表
一句到尾兩邊假到好離譜
成班正狗西
害人不淺
作者: joy22488    時間: 2014-4-10 03:13

引用:

晌公司做野已經咁大壓力
上網仲要勾心鬥角托咩
作者: everone    時間: 2014-4-10 14:58

引用:
原帖由 joy22488 於 2014-4-10 03:13 發表

晌公司做野已經咁大壓力
上網仲要勾心鬥角托咩
咪係lor唔知為乜
作者: poppy    時間: 2014-4-11 01:29

果d台真係冇眼睇
作者: 樂樂    時間: 2014-4-12 03:03

又靜又鱔冇過去睇好耐
作者: fatking    時間: 2014-4-13 03:43

引用:
原帖由 樂樂 於 2014-4-12 03:03 發表
又靜又鱔冇過去睇好耐
有Q好睇
由三年至十年前既主題仲re post推來推去
成版由幾個既定利益寫手+十零個分身自言自語自吹自擂自編自導自演
久唔久加插一d版主唔會處理版務既吹水膠post同發問post去充撐場面
睇左都唔會覺得有用資訊甚至真正用家體驗
反而覺得無聊或者當睇愛情小說夢幻版
作者: 夜鬼    時間: 2014-4-13 06:14

引用:
原帖由 fatking 於 2014-4-13 03:43 發表

有Q好睇
成版由幾個既定利益寫手+十零個分身自言自語自吹自擂自編自導自演
久唔久加插一d版主唔會處理版務既吹水膠post同發問post去充撐場面
睇左都唔會覺得有用資訊 ...

作者: 中女情人    時間: 2014-4-13 06:17

引用:
原帖由 fatking 於 2014-4-13 03:43 發表

有Q好睇
very long time no see wor
作者: hammy    時間: 2014-4-13 10:44     標題: 回復 96# 的帖子

long time no see mr.faking
作者: babycry1    時間: 2014-4-13 12:34

引用:

有Q好睇
儲回覆率

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0