標題: 我都夜媽媽學夜鬼兄試場~艷陽天 [打印本頁]

作者: lokchai    時間: 2014-1-18 08:56     標題: 我都夜媽媽學夜鬼兄試場~艷陽天

厚福街食完飯好夜, 好彩平時有做開功課 醒起夜鬼兄話夜媽媽去試場, 食完行過斜對面上去探險, 真係仲未閂wor, 入左水療房唔駛阿公沖涼房沖涼, 不過我只係做普通果隻, 囡囡 kk, 眼大大身型ok岩我走肥, part1有心有力冇渣流灘 過程中有傾有講冇話木口木面 part2 水蛇手掃前列腺 幾high嫁 掃到起晒帳幕 婷婷玉手排除萬難替我開閘洩洪, 唔敢講到國色天香, 不過咁夜囡囡又唔老, 冇渣流灘兼服務認真夫復何求, 個人絕對覺得冇跌錢

[attach]46522[/attach]

[attach]46523[/attach]

[attach]46524[/attach]

[attach]46525[/attach]

[attach]46526[/attach]
作者: milker    時間: 2014-1-18 11:22

looks great wor
作者: babycry1    時間: 2014-1-18 12:10

引用:
原帖由 lokchai 於 2014-1-18 08:56 發表
厚福街食完飯好夜, 好彩平時有做開功課 醒起夜鬼兄話夜媽媽去試場, 食完行過斜對面上去探險, 真係仲未閂wor, 入左水療房唔駛阿公沖涼房沖涼, 不過我只係做普通果隻, 囡囡 kk, 眼大大身型ok岩我走肥, part1有心有力冇 ...

作者: Yip佬    時間: 2014-1-18 15:11

睇相硬件唔差咁wor
作者: 769394_China    時間: 2014-1-18 15:20

夜麻麻算係咁啦。。。
作者: 甘比    時間: 2014-1-18 18:14

咁既時間夫復何求
作者: 好色中坑    時間: 2014-1-19 17:11     標題: 回復 1# 的帖子

認同c兄咁夜囡囡又唔老, 冇渣流灘兼服務認真夫復何求
作者: 樂樂    時間: 2014-1-21 04:18

作者: terry177    時間: 2014-1-21 09:25

咁夜仲有冇好野食?
作者: 占士邦    時間: 2014-1-21 10:20

睇一個個人要求 la
作者: Man8    時間: 2014-1-21 18:47

睇相硬件可以
作者: milker    時間: 2014-1-22 12:52

引用:
原帖由 占士邦 於 2014-1-21 10:20 發表
睇一個個人要求 la
i'm agree with that
作者: tobegood    時間: 2014-1-23 05:39

早排有c兄話老闆娘反而靚絕全場
唔知係咪真
作者: 小小摩西    時間: 2014-1-23 18:08

引用:
原帖由 lokchai 於 2014-1-18 08:56 發表
厚福街食完飯好夜, 好彩平時有做開功課 醒起夜鬼兄話夜媽媽去試場, 食完行過斜對面上去探險, 真係仲未閂wor, 入左水療房唔駛阿公沖涼房沖涼, 不過我只係做普通果隻, 囡囡 kk, 眼大大身型ok岩我走肥, part1有心有力冇 ...
硬件幾正wor
作者: masion    時間: 2014-1-24 16:10

引用:
囡囡 kk thanks
作者: iseeyou    時間: 2014-1-25 11:50

厚福街入夜仲旺呀
作者: mark34    時間: 2014-1-25 14:28

引用:
好少見你咁夜出動個 wor
作者: 腸仔文    時間: 2014-1-26 02:28

引用:

作者: 占士邦    時間: 2014-1-29 15:21

睇到佢地ad有新囡囡名
有冇c兄試過?
作者: 靴南迪斯    時間: 2014-1-29 19:38

引用:
原帖由 小小摩西 於 2014-1-23 18:08 發表
硬件幾正wor
兩間水療房的其中一間略為迫窄,較大的一間就的確唔錯。
作者: 樂樂    時間: 2014-1-30 03:43

c兄可有報告分享?
作者: 樂樂    時間: 2014-2-6 04:54

引用:
算係貢la
作者: mark34    時間: 2014-2-13 07:23

引用:
原帖由 樂樂 於 2014-1-30 03:43 發表
c兄可有報告分享?
期待
作者: eskyed    時間: 2014-2-13 08:44

足仔尼行流動性大
農歷年過後未知仲有冇留任
作者: 咸魚佬    時間: 2014-2-17 06:11

夜媽媽猜幾版好d wor

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0