標題: 羅湖「金X灘」淫爆606真有其人 (有相) [打印本頁]

作者: teikai    時間: 2013-9-9 01:58     標題: 羅湖「金X灘」淫爆606真有其人 (有相)

今日馬季開鑼,僥倖有啲斬獲,即刻衝關北上止痕,記得前兩日睇報紙廣告,見到羅湖「金X灘」有隻606,正正係我like嗰亭!去到問前台問經理606喺唔喺度,經理話喺度,即時沖涼入房!好快就見到606真人,身材頗為高佻,心口一對大燈加條深長事業線,咁既情況之下,梗係馬上閂門將佢征服喇......點知呢隻606竟然比我仲荒淫,全程都係好似俾佢強姦咁,不過確實又姦得我好爽下囉!事後同606吹水,我話好多人睇咗報紙廣告(其實係網上報告),之後都懷疑606係咪真有其人o架?我乘機打蛇隨棍話,幫佢影張相上網澄清下,606話報紙廣告都出得,為搵錢仲有乜好避忌,難得阿女深明大義,我就喺度幫606出篇"包膠"捧紅佢先!

[attach]41531[/attach]
作者: 洛奇    時間: 2013-9-9 03:34

人靚波圓又夠挺
作者: bloodfather    時間: 2013-9-9 22:30

有無地址
作者: 夜鬼    時間: 2013-9-10 04:08

漲卜卜wor
作者: 大鼻    時間: 2013-9-10 09:14

引用:
原帖由 teikai 於 2013-9-9 01:58 發表
今日馬季開鑼,僥倖有啲斬獲,即刻衝關北上止痕,記得前兩日睇報紙廣告,見到羅湖「金X灘」有隻606,正正係我like嗰亭!去到問前台問經理606喺唔喺度,經理話喺度,即時沖涼入房!好快 ...
有興趣點收費?
作者: alex3dalex    時間: 2013-9-10 10:59

流哂口水
作者: khtest    時間: 2013-9-10 13:30

引用:
原帖由 大鼻 於 2013-9-10 09:14 發表

有興趣點收費?
C hing收PM
作者: lam0507    時間: 2013-9-10 23:56

我都想知點收費?
作者: zoomam    時間: 2013-9-11 04:59

引用:
原帖由 teikai 於 2013-9-9 01:58 發表
今日馬季開鑼,僥倖有啲斬獲,即刻衝關北上止痕,記得前兩日睇報紙廣告,見到羅湖「金X灘」有隻606,正正係我like嗰亭!去到問前台問經理606喺唔喺度,經理話喺度,即時沖涼入房!好快 ...

作者: 刁民    時間: 2013-9-11 11:10

引用:
真係幾正
作者: Lawrence_Ding    時間: 2013-9-12 12:46

隱形bra
作者: 過客2    時間: 2013-9-12 16:23

請巴打PM地址給我,謝

作者: spring-pocket    時間: 2013-9-13 12:59

幾好可以一試
作者: teikai    時間: 2013-9-16 02:06

引用:
原帖由 過客2 於 2013-9-12 16:23 發表
請巴打PM地址給我,謝
C Hing,已PM
作者: tobegood    時間: 2013-9-16 11:43

有得諗下唔錯唔錯
作者: 92897238    時間: 2013-9-16 12:48

thank you for sharing

(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

(16):嚴禁複制他人留言!

嚴禁灌水/無聊冇意義回覆及洗版行為,敬希各位用心回覆以示對作者支持及鼓勵,違規帖每帖可被扣20分

作者: 中女情人    時間: 2013-9-17 08:29

引用:
原帖由 92897238 於 2013-9-16 12:48 發表
thank you for sharing

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分 ...
你話你d咁既人幾無聊
作者: sunlin    時間: 2013-9-17 23:27

请PM收费及服务内容,3Q~
作者: Yip佬    時間: 2013-9-21 01:46

岩食
作者: kenclinv613    時間: 2013-9-21 20:57     標題: 回復 1# 的帖子

幾正丫
作者: 聾森    時間: 2013-9-22 03:10

人瘦波大
作者: 草泥馬    時間: 2013-9-23 18:46

引用:
好正有興趣
pm唔該
作者: evr985    時間: 2013-9-24 11:57

人真的靚,波波也很大
作者: yin20k    時間: 2013-9-29 03:33

468蚊人仔1Q
作者: zzz1215    時間: 2013-10-1 20:14     標題: 回復 1# 的帖子

推推推推推推~^^

(01):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!
(04):嚴禁發表誇張失實的言論!
(05):嚴禁在此區張貼亳無相關的主題或回應!

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

作者: bibby10    時間: 2013-10-3 23:27

有種女人味,好正  !!!

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0