標題: 影月湖得償所願之旅 [打印本頁]

作者: pk人王    時間: 2013-8-2 14:22     標題: 影月湖得償所願之旅

上次去婉芝岩岩入房無緣一試 今次學精左預早打去book定婉芝, 早左十幾分鐘到, 玩水療, 浸到自己唔願起身 可能平日工作壓力勞碌掛, 自己屋企冇咁大地方, 亦冇咁大個桶兼捨得放咁多水享受, 當浸溫泉咁舒服到非筆墨可以形容, 浸到水開始暖又加d熱水, 夠皮自動起身, 之後一切交比婉芝代為處理, 細心磨砂擦背, 一身垢積盡掃除, 一心尼試佢, 結果冇令我失望冇跌錢,  dup雖然唔叻, 但確係有心機 掃pat pat果part功架唔差, 可以稱得上蘭花手之流 互動就手配合暢順排洪, 冇跌錢試岩人, 算係有骨運之旅
作者: coiechan    時間: 2013-8-2 17:51

弓起c兄終於試到婉芝
作者: sincere    時間: 2013-8-3 00:21

作者: Lawrence_Ding    時間: 2013-8-3 02:19

引用:
原帖由 sincere 於 2013-8-3 00:21 發表
師兄,婉芝樣貌ok嗎?
c兄又係問野呀
作者: 我係廚房仔    時間: 2013-8-3 07:54

引用:
原帖由 pk人王 於 2013-8-2 14:22 發表
上次去婉芝岩岩入房無緣一試 今次學精左預早打去book定婉芝, 早左十幾分鐘到, 玩水療, 浸到自己唔願起身 可能平日工作壓力勞碌掛, 自己屋企冇咁大地方, 亦冇咁大個桶兼捨得放咁多水享受, 當浸溫泉咁舒 ...
早排落場曾經試過婉之ok嫁
作者: 我係廚房仔    時間: 2013-8-3 07:56

引用:
原帖由 sincere 於 2013-8-3 00:21 發表
師兄,婉芝樣貌ok嗎?
c兄[註冊時間2013-5-10 ]冇睇過小弟婉之報告咩?
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=107930&highlight=
作者: mark34    時間: 2013-8-3 08:18

引用:
上次去婉芝岩岩入房無緣一試 今次學精左預早打去book定婉芝, 早左十幾分鐘到, 玩水療, 浸到自己唔願起身 可能平日工作壓力勞碌掛, 自己屋企冇咁大地方, 亦冇咁大個桶兼捨得放咁多水享受, 當浸溫泉咁舒 ...
心郁郁 tim
作者: adions    時間: 2013-8-3 19:45

婉芝服務比較有保証
作者: lokchai    時間: 2013-8-4 17:47

有冇c兄試過佩佩呀?
作者: ativan    時間: 2013-8-4 18:50

如果你唔介意part 1差就試啦,
我自己就覺得跌錢(得個MK靚妹樣)
作者: sunnywong    時間: 2013-8-4 19:36

靚妹多數預左part1唔多掂嫁la, 講真搵得靚妹為乜, 心理上貪後生或者沉船客, 如果要求到90後要靚要魔鬼身材, 又要dup得叻仲要part2開放, 有既話介紹, 一定日日捧場又有何妨, 講到尾邊有+全十美, 睇自己需求乜野la
作者: 蛇仔明    時間: 2013-8-4 22:27     標題: 回復 10# 的帖子

靚妹part1差就覺得跌錢
作者: 肥田    時間: 2013-8-5 01:07

幾個報告提過婉芝
睇尼尼個妹仔可以一試wor
作者: 十六骨人    時間: 2013-8-6 07:03

同意上面多個師兄講關於囡囡嘅意見。

計我話,十全十美真係好少,當有幸遇到一個無論 part 1或者 part 2 是旦一樣啱心水(好彩嘅兩樣都啱心水),咪幫襯多兩次囉,滿足一下男人嘅需要:
當日腰酸背痛嘅就去搵 part 1 功夫了得嗰個;
當日空虛寂寞嘅就去搵 part 2 溫柔配合嗰個 。

至於青春囡囡樣貌有返咁上下嘅,只要無黑面、無呃鐘、無死力、無葉問、無講價等等,試過滿足過就算了,有時留個美好回憶都唔錯。

作者: babycry1    時間: 2013-8-6 16:10

作者: 十六骨人    時間: 2013-8-6 22:01     標題: 回復 15# 的帖子

你又啱喎(哈)!!
作者: 大鼻    時間: 2013-8-7 00:30

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-8-6 07:03 發表
同意上面多個師兄講關於囡囡嘅意見。

計我話,十全十美真係好少,當有幸遇到一個無論 part 1或者 part 2 是旦一樣啱心水(好彩嘅兩樣都啱心水),咪幫襯多兩次囉,滿足一下男人嘅需 ...
good point
作者: 大鼻    時間: 2013-8-7 00:31

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-8-6 16:10 發表
真實情況的確如此
作者: 我係廚房仔    時間: 2013-8-7 07:58

引用:
原帖由 ativan 於 2013-8-4 18:50 發表
如果你唔介意part 1差就試啦,
我自己就覺得跌錢(得個MK靚妹樣)
c兄試過第個唔好再貪靚妹la
作者: mark34    時間: 2013-8-7 18:37

尼閒場轉流囡囡幾快
作者: hammy    時間: 2013-8-7 22:04     標題: 回復 18# 的帖子

agreed .
作者: 夜鬼    時間: 2013-8-8 04:50

記得好耐之前過左夜晚12點摸上去仲有女,果個就係寶兒,兩part滿意wor,唔知而家仲係咪佢守最夜
作者: babycry1    時間: 2013-8-8 08:42

去之前打去問實穩陣
作者: 米高jackso    時間: 2013-8-9 05:10

引用:
試過佢係幾掂嫁
作者: 十六骨人    時間: 2013-8-9 09:27

引用:
原帖由 夜鬼 於 2013-8-8 04:50 發表
記得好耐之前過左夜晚12點摸上去仲有女,果個就係寶兒,兩part滿意wor,唔知而家仲係咪佢守最夜
我問過佢地,答案係 “唔一定”,類似無輪班咁安排。不過個人覺得,除非有必要,否則太夜上去,囡囡處於半夢半醒狀態,可能會差啲啲啲啲呱。
作者: babycry1    時間: 2013-8-9 20:04

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-8-9 09:27 發表

我問過佢地,答案係 「唔一定」,類似無輪班咁安排。不過個人覺得,除非有必要,否則太夜上去,囡囡處於半夢半醒狀態,可能會差啲啲啲啲呱。
十六兄講得冇錯
要求高既c兄到時會借意投訢囡囡狀態
作者: 十六骨人    時間: 2013-8-9 23:31

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-8-9 20:04 發表

十六兄講得冇錯
要求高既c兄到時會借意投訢囡囡狀態
吓!有啲咁嘅樹?又唔駛攪到投訴咁大件事化!
老實講,如果要求高,就咪鬼夜媽媽走上去啦!
夜媽媽都走上去就要預咗攪醒人,人地嘅戰鬥力都降至 500 啦!
作者: 電車奇    時間: 2013-8-11 21:04

婉芝同寶兒一樣
服務同狀態方面比較穩定
作者: 夜鬼    時間: 2013-8-12 01:50

引用:
原帖由 電車奇 於 2013-8-11 21:04 發表
婉芝同寶兒一樣
服務同狀態方面比較穩定
尼d女咪醒lor生存之道
作者: adions    時間: 2013-8-14 10:59

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-8-9 23:31 發表

嚇!有啲咁嘅樹?又唔駛攪到投訴咁大件事化!
夜媽媽都走上去就要預咗攪醒人,人地嘅戰鬥力都降至 500 啦!
夜媽媽走上去左揀右揀既都唔少嫁
作者: 昭淵    時間: 2013-8-21 14:26

暑期工通常根番寫字樓時間會好D
作者: babycry1    時間: 2013-8-22 16:49

引用:
原帖由 十六骨人 於 2013-8-9 23:31 發表

吓!有啲咁嘅樹?又唔駛攪到投訴咁大件事化!
引用:
原帖由 adions 於 2013-8-14 10:59 發表

夜媽媽走上去左揀右揀既都唔少嫁
香港人丫嗎
投訴之都wor
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2013-8-24 13:10

得償所願咪好lor

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0