標題: 我和海豚湾八字不合 [打印本頁]

作者: oldpig    時間: 2013-1-19 09:29     標題: 我和海豚湾八字不合

話說上星期某晚心思思見某些c兄常評論新場海豚湾终於忍唔住北上偷跳,過左關打開手机一睇
無留低海記司机電話,只好打電話比海記叫她安排架車來接我,
點知個位女服務員話叫我記低司机號碼,叫我自己call,她不會幫我call車的。
(你地都知啦,大陸手机号水蛇春甘長,唉!好辛苦問左幾次先勉强記得晒)
然後call司機,有人接但無人出聲,如是者两,三次都係甘,
再次打比海記想確認司机手机号,
今次係個男人聽,我再問一次,點知他說:無
我問無是什麽意思?他說司机唔得閒。
我就話唔該跟住收線。終於無去到。

到禽晚做完公事,見時間尚早,打的直上海豚湾,今次無司机都無影响卦!!
入到海記,個男人問有没有call定邊位小姐,我話無。
跟手先去除衫,當我除晒衫之後,個locker佬同我講水喉壞左,而家無水供應,
我問唔係嘛?又唔早D出聲,要等幾耐呀?
他唔意思同我講,對唔住,大約20分鐘,你可以係休息室坐坐先。
算,跟手出休息室,點知又有位男性物體一路引我入按摩房,沿途都無講聲需唔需要坐低飲杯野休息下!!!
入到房後問有没有相熟小姐?我話無,第一次來。
約五分鐘後,囡囡到就開始工作,可能我唔夠靓仔,全程零交流,
我唔出聲,她又唔聲,整個過程唔想講,只想講一句有進步空間。
最不满就係最後起機時用極速幫我,我就同她講慢些,不用急。
但係都係相差不多,可能我唔係call鐘關係所以待遇不同。
因臨走時都見到有客call她電話留人。

最後無奈走去冲凉,冲冲下花灑停一停後,由熱水变凍水照頭淋,
我大聲問,點解無熱水架?有人答,将個制向左轉就係熱水呀。
我就答,我都知,我唔係第一次冲涼,我問點解由熱水變凍水。
如是者試個三四次,終於正常出熱水。拿拿淋冲完走人。結束這次海豚湾不快之旅。

作者: babycry1    時間: 2013-1-19 09:36

c兄好似唔係報告post錯區wor
係咪仲有下文嫁?
作者: oldpig    時間: 2013-1-19 09:55

唔好意思,己ok啦。
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-19 10:21

豬兄又幾黑仔,冇熱水冇廠車

唔知你搵邊個女女,我上次都係第一次去,部長介紹個女女仲幾好服務喎
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2013-1-19 10:25

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-19 09:29 發表
話說上星期某晚心思思見某些c兄常評論新場海豚湾终於忍唔住北上偷跳,過左關打開手机一睇
點知個位女服務員話叫我記低司机號碼,叫我自己c ...
咩老冧避用好wor
作者: oldpig    時間: 2013-1-19 10:29

唔想開名啦,當自己黑仔啦,畢竟囡囡都有其他c兄做call鐘,應該唔係咁差嘅!
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-19 10:54

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-19 10:29 發表
唔想開名啦,當自己黑仔啦,畢竟囡囡都有其他c兄做call鐘,應該唔係咁差嘅!
豬兄,Pm比我避用啦
作者: 回頭是岸    時間: 2013-1-19 10:57

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-19 10:54 發表

豬兄,Pm比我避用啦
哈哈,... 老豬無淫版你甘好骨運喎
作者: 回頭是岸    時間: 2013-1-19 11:41

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-19 09:29 發表
點知個位女服務員話叫我記低司机號碼,叫我自己c ...
老豬兄...甘你第一次想去果陣而無廠車無去到....

你有無去左其他地方啊 ?????
作者: oldpig    時間: 2013-1-19 12:17

引用:
原帖由 曉士 於 2013-1-19 11:41 發表

老豬兄...甘你第一次想去果陣而無廠車無去到....

你有無去左其他地方啊 ?????
最後call左車去富源。
順帶一提,有一次call左車去富源,點知盲中中上左架富濠車,
原本想落車,但個司機話唔緊要啦,横掂同一個老細,先車左你去富源先啦。
哩D服務就值得一讚啦!
作者: MOMO22    時間: 2013-1-19 19:32

which js no?
作者: Rance    時間: 2013-1-19 23:21

唔知係幾時開始,上骨場要先CALL定技C,經理/部長先好招
呼,奇怪過人呢
作者: oldpig    時間: 2013-1-19 23:40

引用:
原帖由 Rance 於 2013-1-19 23:21 發表
唔知係幾時開始,上骨場要先CALL定技C,經理/部長先好招呼,奇怪過人呢
因為技師規定要達到某個call鐘才算達標,否則要被罰款的,所以技師對有做call鐘的人客特别落力。
但有些技師不明白没新那有舊的道理。
作者: 82077    時間: 2013-1-20 19:50

即係呢間好唔好呢
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-20 23:59

引用:
原帖由 82077 於 2013-1-20 19:50 發表
即係呢間好唔好呢
我去嗰次就VERY GOOD
作者: oldpig    時間: 2013-1-21 06:44

睇其他c兄報告海豚湾係一個唔錯嘅選擇,我個次係自己黑仔啫!
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-21 18:16

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-21 06:44 發表
睇其他c兄報告海豚湾係一個唔錯嘅選擇,我個次係自己黑仔啫!
去多次証實睇吓係咪咁黑
作者: hoifumoson    時間: 2013-1-21 21:31

同情師兄慘況 下次去第間啦
作者: oldpig    時間: 2013-1-21 22:46

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-21 18:16 發表

去多次証實睇吓係咪咁黑
己經两次啦,算了吧!
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-21 22:54

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-21 22:46 發表
己經两次啦,算了吧!
麼平兄有接班人了
作者: 香港雞蟲    時間: 2013-1-21 23:04

作者: oldpig    時間: 2013-1-21 23:14

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-2 22:54 發表

麼平兄有接班人了
喂!我沒有麽平兄那麽黑吧,不要打沉我出來尋歡的心啊!
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-21 23:21

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-21 23:14 發表
喂!我沒有麽平兄那麽黑吧,不要打沉我出來尋歡的心啊!
邊度跌低,去番嗰度起番身嘛
作者: oldpig    時間: 2013-1-21 23:42

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-21 23:21 發表

邊度跌低,去番嗰度起番身嘛
就憑你這句說話,我會再去多次。
有没有好no.介紹?
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-22 00:40

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-21 23:42 發表
就憑你這句說話,我會再去多次。
有没有好no.介紹?
呢間我都係去過一次,其他女女唔知,但我試嗰個就ok
如果唔嫌棄非長腿,都值得一試,可惜佢轉左番夜,唔係實番食
作者: oldpig    時間: 2013-1-22 05:53

我又唔係門兄非長腿不行,麻煩你pm囡囡工号和手机号给我。謝謝。
作者: 好淫一個    時間: 2013-1-22 13:25

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-22 05:53 發表
我又唔係門兄非長腿不行,麻煩你pm囡囡工号和手机号给我。謝謝。
Pm左,希望呢個女女滿足到你啦

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0