標題: 留港消費~~~~悅來方一試 [打印本頁]

作者: 好淫一個    時間: 2012-9-2 00:17     標題: 留港消費~~~~悅來方一試

原本想去心雷度一試巨胸LILY ,因為有CHING懷疑假大胸,諗住上去一試睇吓堅定流
點知揸車前往途中,電話響要去MK做D野 ,咁就泊去始創,攪掂完私事就費事再去TST,咁就近近地上左悅來方試吓 .
      呢個場轉左幾次名都未去過,上到去地方普普通通,但感覺乾淨企理,女女招呼入尾房,換左一次性短褲再去沖涼房
沖涼房就差D,要由房尾行番出去近門口位置,沖涼房內包含洗衣機乾衣機,希望唔好漏電啦 ,去水又唔好,沖完成地浸左成寸水,抹完身D水都未去晒 .
     入番房女女開始按背,唔算好夠力,但溫柔手法加有心機去按,又幾舒服 ,一路按一路傾吓計,氣氛唔錯,言語間知道女女叫維維,
小肥身型,皮膚滑,廿七八咁上下,可惜著左件連身群 ,互動時要由下而上先去到心口,但同時又可以名正言順隔底摸下路 .
    到埋單時疑似事頭婆話258,我話街街會員係咪238,點知佢話唔好意思,之前冇問我意見就比左間大房我,238係用細房,我間大房係要258 (但房內又唔係有埋沖涼房).
既然佢咁講費事同佢拗,咪比260佢囉,如果有CHING想慳番廿皮,入房前話要238房穩陣D,我諗到時細房有人用緊佢都會比大房你用既.

作者: blackjackal    時間: 2012-9-2 00:28

又偷跳
作者: 夜鬼    時間: 2012-9-2 03:07

尼間悅來方正一烏里單刀 個個c兄去完唔同價,好似睇心情海鮮價咁樣,唔係20問題,咁縮骨咪鬼學人出優惠la
作者: coiechan    時間: 2012-9-2 08:30

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-9-2 03:07 發表
尼間悅來方正一烏里單刀 個個c兄去完唔同價,好似睇心情海鮮價咁樣,唔係20問題,咁縮骨咪鬼學人出優惠la
冇錯唔係廿蚊問題
就算ad寫明280都唔係問題
最大問題係生意手法
作者: lokchai    時間: 2012-9-2 08:47

ad就懶大方話優惠238, 去到左砌右砌一d牽強理由收多20, 優惠唔起倒不如明碼實價好過巧立名目惹人反感la, 咁既生意手法同黑店有乜分別
作者: Yip佬    時間: 2012-9-2 10:29

又一間黑店
作者: lomobaby    時間: 2012-9-2 12:00

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-9-2 00:17 發表
  原本想去心雷度一試巨胸LILY ,因為有CHING懷疑假大胸,諗住上去一試睇吓堅定流
點知揸車前往途中,電話響要去MK做D野 ,咁就泊去始創,攪掂完私事就費事再去TST,咁就近近地上左悅來 ...
黑店手法blacklist la
作者: 好淫一個    時間: 2012-9-2 13:21

引用:
睇完咁多CHING討論呢間野既房間收費.
得出既結論係:上到去入房前,問清楚係咪收238,
如果答左你係收238,就算比間水療房你用都唔駛加錢,
唔好學我咁玩完出去埋單先問街街會員係咪平廿皮.

其實呢間野D女都唔錯,走時眼見有兩位個都幾好樣,三十頭,走肥,其中一個仲係著貼身一件頭,條T-BLACK印現晒出黎.
另外仲有一個中女CHING應該岩口味既,年紀四十以上,但望落有D韻味.

係衰在房費呢度唔清唔楚,比人感覺經營手法唔老實,影響去既意欲.
好在女女排洪方面唔會開天殺價,在冇講清楚排洪費下,攪掂完比100都笑容滿面講聲多謝 .
作者: meiboleung    時間: 2012-9-2 14:12

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-9-2 13:21 發表

其實呢間野D女都唔 ...
囡囡幫間場挽回唔少分數wor
作者: 腸仔文    時間: 2012-9-2 14:21

引用:
原帖由 coiechan 於 2012-9-2 08:30 發表

冇錯唔係廿蚊問題
最大問題係生意手法
引用:
原帖由 lokchai 於 2012-9-2 08:47 發表
ad就懶大方話優惠238, 去到左砌右砌一d牽強理由收多20, 優惠唔起倒不如明碼實價好過巧立名目惹人反感la, 咁既生意手法同黑店有乜分別
可能係d共產狗開既
大陸人好興咁樣
作者: fr6778    時間: 2012-9-2 14:27     標題: 回復 1# 的帖子

作者: 吳文正    時間: 2012-9-2 14:41

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-9-2 14:21 發表

可能係d共產狗開既
大陸人好興咁樣
佢地果行大多數係大陸婆開多
文化低唔識野
作者: snakespa    時間: 2012-9-2 22:43     標題: 回復 12# 的帖子

梗吾係啦
你都冇佢禁醒呀
作者: 趙完鬆    時間: 2012-9-2 22:49

引用:
原帖由 coiechan 於 2012-9-2 08:30 發表

冇錯唔係廿蚊問題
最大問題係生意手法
好似飲茶分小菜廳和大廳。
作者: 好淫一個    時間: 2012-9-2 23:36

引用:
原帖由 snakespa 於 2012-9-2 22:43 發表
梗吾係啦
你都冇佢禁醒呀
唔醒啦,反而覺得佢倒緊自己米咁
作者: 好淫一個    時間: 2012-9-2 23:38

引用:
原帖由 趙完鬆 於 2012-9-2 22:49 發表
好似飲茶分小菜廳和大廳。
仲係等你飲完先話你知分別係咩
作者: 我係廚房仔    時間: 2012-9-2 23:49

我上次去又係囡囡得
收費講到一舊舊似是而非
作者: fatgor1    時間: 2012-9-3 02:20

引用:
明知故犯博大霧
最終自食其果
作者: 咸魚佬    時間: 2012-9-3 02:32

或者有d場就係咁能貪小便宜鐘意呃呃騙騙
收大廿蚊含能咁歡喜
倒緊自己米未知死
總有1日自招惡果
作者: monimoni1986    時間: 2012-9-3 10:31

咁唔老實可以去少間
作者: 好淫一個    時間: 2012-9-3 23:39

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2012-9-2 23:49 發表
我上次去又係囡囡得
收費講到一舊舊似是而非
咁收左你幾多錢
作者: 樂樂    時間: 2012-9-4 03:11

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2012-9-3 02:32 發表
或者有d場就係咁能貪小便宜鐘意呃呃騙騙
收大廿蚊含能咁歡喜
倒緊自己米未知死
總有1日自招惡果
貼切
作者: 夜鬼    時間: 2012-9-4 04:17

引用:

冇錯唔係廿蚊問題
最大問題係生意手法
你講得岩
作者: 夜鬼    時間: 2012-9-4 04:18

引用:

場生意手法唔好囡囡好,咁即係仲去定唔去?
作者: mark34    時間: 2012-9-4 10:02

對場生意手法感到失望 , 要去既索性唔駛理果廿蚊 , 費事煩
作者: xraybear    時間: 2012-9-4 14:56

引用:

Haahhahaaaa, 師兄你就有所不知啦, 岩岩星期六我上過去, 一黎已經比咗間有得沖涼嘅房我, 我心知亦睇咗報告呢間房收258, 但我都扮下嘢問係咪238, 女女就好溫柔咁話有涼沖係VIP房收258; 咁好啦價錢清楚就沖涼先啦, 沖完女女就校岩時間入房, PART ONE DUP得都幾好, 幾有心機技術唔錯; PART TWO就出事啦, 開價如果要摸排洪收費$200, 仲只係比摸上路, 咁我咪話太子旺角都係收開$100, 女女竟然話我錯啦, 只係排洪唔摸就係$100, 要摸就要$200, 最爆係佢話自己係尖咀過黎一路都係收開呢個價....OKOK我都知尖咀係呢個公價, 但佢唔係尖咀女女質素嘛, 後尾佢見我都無咩反應, 好"大方"話$100都可以摸---隔住衫摸, 摸咗下又話太大力, 再摸又話唔好掂到粒LIN(佢話痛)....咁嘅情況我都無咩MOOD啦, 比佢CHOK多兩CHOK出咗就算; 事後諗番應該企硬, 唔排洪, 但當然又係細佬戰勝大腦啦.....CHOK住度氣走都唔記得問女女咩名, 但應該係師兄形容呢位 "另外仲有一個中女CHING應該岩口味既,年紀四十以上,但望落有D韻味"
作者: 腸仔文    時間: 2012-9-4 15:01

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 14:56 發表

Haahhahaaaa, 師兄你就有所不知啦, 岩岩星期六我上過去, 一黎已經比咗間有得沖涼嘅房我, 我心知亦睇咗報告呢間房收258, 但我都扮下嘢問係咪238, 女女就好溫柔咁話有涼沖係VIP房收258; 咁 ...
老尖做過落難旺角以為上菜
好心條女照下塊鏡跟番個現實世界而行la

200買個飛機杯好過益佢
c兄去少間la

作者: xraybear    時間: 2012-9-4 15:25

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-9-4 15:01 發表

老尖做過落難旺角以為上菜
好心條女照下塊鏡跟番個現實世界而行la
200買個飛機杯好過益佢
c兄去少間la
我都有同佢講旺角太子都係公價$100, 同埋唔比摸不如我自己攪掂啦, 佢仲串番我又點同呢, 佢手勢好好喎...其實有時出黎玩都唔係多一二百嘅問題, 最唔順氣係好似搶咁亂咁開價....
作者: 秋田禾夫    時間: 2012-9-4 15:52

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 15:25 發表

我都有同佢講旺角太子都係公價$100, 同埋唔比摸不如我自己攪掂啦, 佢仲串番我又點同呢, 佢手勢好好喎...其實有時出黎玩都唔係多一二百嘅問題, 最唔順氣係好似搶咁亂咁開價....
我知有部份旺角場囡囡up到150, 服務好又ok既150我個人都會接受, 200就肯定齋dup跟住埋單no tips
作者: 好淫一個    時間: 2012-9-4 22:34

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-9-4 04:18 發表

場生意手法唔好囡囡好,咁即係仲去定唔去?
專登去就唔會,不過經開嗰頭都可以再試,不過入房前問清楚價錢先
作者: zoomam    時間: 2012-9-5 04:25

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 15:25 發表

最基本要摸波仔la
作者: hammy    時間: 2012-9-5 10:14

引用:
原帖由 xraybear 於 2012-9-4 14:56 發表

Haahhahaaaa, 師兄你就有所不知啦, 岩岩星期六我上過去, 一黎已經比咗間有得沖涼嘅房我, 我心知亦睇咗報告呢間房收258, 但我都扮下嘢問係咪238, 女女就好溫柔咁話有涼沖係VIP房收258; 咁 ...
support
作者: hoifumoson    時間: 2012-9-6 20:12

呢間野睇黎都摺得啦
作者: soyguy    時間: 2012-9-8 17:42     標題: 回復 1# 的帖子

大細房分開收費應事先講明lor!
作者: 小小摩西    時間: 2012-9-17 14:56

引用:
原帖由 soyguy 於 2012-9-8 17:42 發表
大細房分開收費應事先講明lor!
ad都要講明la
好似呃呃騙騙咁
作者: 鵝賴喇嘛    時間: 2012-9-18 01:27

引用:
原帖由 小小摩西 於 2012-9-17 14:56 發表

ad都要講明la
好似呃呃騙騙咁
支持
作者: zoomam    時間: 2012-9-19 01:47

引用:
原帖由 小小摩西 於 2012-9-17 14:56 發表

ad都要講明la
好似呃呃騙騙咁
今日見ad改左統一價258
以後唔駛拗果廿皮
作者: monimoni1986    時間: 2012-9-21 01:46

引用:
原帖由 zoomam 於 2012-9-19 01:47 發表

以後唔駛拗果廿皮
早就應該要la
作者: lomobaby    時間: 2012-9-26 01:43

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-9-21 01:46 發表

早就應該要la
咪係
作者: 聾森    時間: 2012-10-1 12:23

引用:
原帖由 zoomam 於 2012-9-19 01:47 發表

以後唔駛拗果廿皮
比夠佢288都唔貴la[attach]35679[/attach]

作者: marcowing    時間: 2012-10-1 18:56

早兩日去過俾肥妹仔揼,有力,用心,合格.
中女係咪講緊老闆娘?定另有技師?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0