標題: 打風落雨,,,搵個地方正骨避下 [打印本頁]

作者: 回頭是岸    時間: 2012-6-17 00:47     標題: 打風落雨,,,搵個地方正骨避下

連個天都唔鐘意我...10 次放假 7 次都落雨  
見一支公無野做, 不如約個 fd , 深圳打 bowling 啦....
等到中午. 等個天好 d 無咩雨,  先出門口, 以為好醒
大巴過左大欖甘上下,   d  雨好似 甘倒落黎.....
收到來電話甘大雨..不如改下次再打.....
出於風度原因. 講大話話自己未上車未出發,  +  "無所謂.下次再約." etc.

過皇崗等的士..人多到嘔  
樓梯分左右兩條隊排...  我排條短 d 既... 右手邊..
點知 10 架的士,,  又系 7 架去左邊,,, 3 架黎右邊... 火到黎
右手邊排隊既同志. 同胞都不其然問同行者知唔知原因  
知情人話的士去左手邊...果個彎位大 d , 好走 d 喎  .
如是者...等左半個鐘先上到的士....

由於過皇崗關係, 諗住去水上明   正骨.
但係記得上次東門按腳個場,,,未試過正骨.  如是都的起心肝試一下.

東門落車,,,本身係想同個 fd 食野... 依家一個人就是是旦旦...
茶餐廳. 下午荼 蘿白牛腩飯 + 凍奶荼... 食飽就算.
點知 d 牛腩又硬到死..... 完全唔係< 牛腩 > 果樣野黎...
唉..... 今次出門真系濕鳩 ....

到左目的地例水沖涼入房, 男知客一 一介紹有什麼, 什麼, 乜式. 物式
反正無留心聽,  直接話好樣 d 走肥... 黎唔岩我即彈...
入黎果件算係甘啦,  滴滴式式, 樣子算幾好 , 眼大大甘
按摩手法就好很一般,  合格不合格之間,,,  
100 分, 我比 50  law....
但個幾鐘時間, 叫做無咩偷懶, 肯比心機按,,,問佢攰唔攰要休息, 次次 say no.
公式化問題. 對話 , 按按下我都訓著.....
無問名無攞 , 因為甘多囡,,,唔洗返食掛
因為依家又話風大, 雨大,,, lee 度我諗我會再黎 law...
見佢人仔細細走肥又幾得意又抽下佢水
lee 樹按摩 ,, 我呢隻有推油背  + 落鹽  + 熱沙包碌下碌下...
熱沙包相信大把 C 兄試過唔多講..

但落鹽推背. 我係第一次.... 話去死皮. 殺菌 etc...
唔知係唔係. ..當試下...最多唔掂下次唔試姐...

話時話...可能因為甘樣,,, 再加上推過油背....
依家邊出 post .. 邊摸下背脊,  又真系滑左好能多 wow...

按完後望下個 ,, 嘩成 2 個鐘有多,,,, 叫做 OK 啦...

今次腳都唔按啦..... 拿拿聲沖涼,,,,
返 HK 會合老友 dinner ....  最多下次時間充足 d... 再 hea 耐 d 架姐....
作者: Tonyja    時間: 2012-6-17 01:23

有時我都中意一條友HEA下,乜都唔做齋坐,飲下咖啡做下正骨,都好爽嫁
作者: blackjackal    時間: 2012-6-17 01:39

無計, 正骨有時都唔錯
作者: fatgor1    時間: 2012-6-17 02:24

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-6-17 01:39 發表
無計, 正骨有時都唔錯
咸淡骨黎, 正5晒
作者: Mars    時間: 2012-6-17 03:28

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-17 02:24 發表

咸淡骨黎, 正5晒
哦,曉士兄如來去在水暈奸,你介紹佢去咖
作者: 我係廚房仔    時間: 2012-6-17 08:57

留港dinner
作者: kentliu    時間: 2012-6-17 10:32

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-17 00:47 發表
話時話...可能因為甘樣,,, 再加上推過油背....
依家邊出 post .. 邊摸下背脊,  又真系滑左好能多 wow...   
全身仲正
作者: 好淫一個    時間: 2012-6-17 11:09

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-17 00:47 發表
男知客一 一介紹有什麼, 什麼, 乜式. 物式
反正無留心聽, 直接話好樣 d 走肥... 黎唔岩我即彈...

入黎果件算係甘啦, 滴滴式式, 樣子算幾好 , 眼大大甘
無問名無攞 , 因為甘多囡,,,唔洗返食掛
因為依家又話風大, 雨大,,, lee 度我諗我會再黎 law...
見佢人仔細細走肥又幾得意又抽下佢水
曉士兄,見你標題係正骨,但內文又好似有D野咁 ,
呢間場正唔晒邪唔晒,咁最後有冇互動排洪舒筋活絡呀
作者: opclk    時間: 2012-6-17 18:54

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-17 11:09 發表

Any VAS is the main point......
作者: 門小姐    時間: 2012-6-17 19:52

唔係風大雨大曉士兄都唔會去 lee D 場
作者: 人面狗    時間: 2012-6-17 21:18

正骨的話,阿姐會好好多,d o靚妹好似黎摸你咁.....比$人地摸自己,摸佢就話者
作者: 回頭是岸    時間: 2012-6-17 23:16

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-17 11:09 發表

感覺係 正骨邪 dup.... 可惜囡囡手勢唔算好
互動少少地甘.... 訓著左時間唔夠....
排洪就一定有.....因為簽左 費 120 ...

依家試過, 知道咩環境...下次醒少少先得...
作者: 回頭是岸    時間: 2012-6-17 23:29

引用:
原帖由 人面狗 於 2012-6-17 21:18 發表
正骨的話,阿姐會好好多,d o靚妹好似黎摸你咁.....比$人地摸自己,摸佢就話者
甘當然有摸佢  +  食 lin 啦....
但玩法唔同,.....  又有 d 似老鼠機.....  

( HaHa...話時話. 其實我都未試過老鼠機.  ...

9 up .....................
作者: dicknbutts    時間: 2012-6-17 23:36     標題: 回復 1# 的帖子

You have already reaching Huanggang but your friend told you he did not go out. Sure he is not a punctual guy.
作者: 回頭是岸    時間: 2012-6-17 23:42

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2012-6-17 23:36 發表
You have already reaching Huanggang but your friend told you he did not go out. Sure he is not a punctual guy.
見 C 兄回覆好似想開解我甘....多謝先...
作者: hoifumoson    時間: 2012-6-17 23:45

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-17 23:16 發表

師兄好爽啦
作者: 好淫一個    時間: 2012-6-18 00:41

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-17 23:16 發表

問肥哥攞錦囊咪唔駛撞撞吓囉
作者: 回頭是岸    時間: 2012-6-18 00:48

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-18 00:41 發表

問肥哥攞錦囊咪唔駛撞撞吓囉
系  wow..... 問佢攞過要正骨掂既先...
作者: mongping    時間: 2012-6-20 00:49

大家暫時避一避留港消費啦
作者: fatgor1    時間: 2012-6-20 01:16

引用:
原帖由 mongping 於 2012-6-20 00:49 發表
大家暫時避一避留港消費啦  
好多人係香港唔岩玩
作者: 中女情人    時間: 2012-6-20 09:44

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-20 01:16 發表

好多人係香港唔岩玩
要18~20歲, 平, 靚, 高, 白淨, 粉紅提, 大波, 腰幼, 玩得放, 上下任摷, 光豬, 送波推, 送吹, 埋單小於300港幣, 最好有公司車接送, 如果冇最好屋企樓下, 最緊要唔好遠交通方便
作者: abc10034    時間: 2012-6-20 22:06

囡囡個子細細粒, 唔知個上圍細唔細呢?
作者: 木頭    時間: 2012-6-20 22:54

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-6-20 09:44 AM 發表

要18~20歲, 平, 靚, 高, 白淨, 粉紅提, 大波, 腰幼, 玩得放, 上下任摷, 光豬, 送波推, 送吹, 埋單小於300港幣, 最好有公司車接送, 如果冇最好屋企樓下, 最緊要唔好遠交通方便  
有無生果盤同糖水送架
作者: fatgor1    時間: 2012-6-20 22:57

引用:
原帖由 木頭 於 2012-6-20 22:54 發表
有無生果盤同糖水送架
你咪被食完雪條lor
未飽咩
作者: zoomam    時間: 2012-6-21 02:06

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-6-20 09:44 發表

唔係自己睇小人或者唱番衰香港人
尼類人真係好基層
作者: owl_2005    時間: 2012-7-1 08:14     標題: 回復 1# 的帖子

呢間場唔錯架. 好耐之前去過. 按完腳. 女女問我有無優惠卷我話無. 佢即時比一張我. 我都係簽廿蚊比佢. 佢重笑笑口講多謝. 之後做左過唔知咩 20幾既野. 女女按得都唔錯. 有幾下波餅食. 整體算唔錯.
作者: toyama1978    時間: 2012-7-1 13:39

謝謝分享

奉勸你先睇版規再回覆

本版版規!(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

作者: 巴士男    時間: 2012-7-1 23:28

我正骨左多年   邪小去了  
而家好危吾想去啦
作者: 腸仔文    時間: 2012-7-6 01:27

咁即係去定唔去

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0