發新話題

天文台道探險...

天文台道探險...

昨晚係尖沙咀等人未夠鐘... 得一個鐘多D... 大場又唔夠鐘玩...
便走去天文台道上樓女女一試探險...
係天文台道2號!! 同一個門口... 上到去右面係2號... 左面係4號...

拿... 又係COPY 14x... 唔好又話我寫手!!

原本找呢個...
A - 芳名 :          安娜
地址 :         尖沙咀 天文臺道 2號唐二 1/F樓C室 (上樓梯轉右|錦江樓側 | 近上海老正興菜館)
電話 :        6172 0068

B - 芳名 :           盈盈
地址 :         尖沙咀 天文臺道 2號唐二 1/F樓E室 (錦江樓側 | 近上海老正興菜館 | 鐵閘冇鎖)
電話 :        9776 3036

C - 芳名 :           莉莉
地址 :         尖沙咀 天文臺道 2號唐二 1/F樓A室
(上樓梯轉右|錦江樓側 | 近上海老正興菜館)
電話 :        6205 6055

點知BC有客, 後上就休息了... A又有鬼佬搶先入閘... 見A隔離有位... 普普通通... 試一試啦...
不過留意... A入得過!! 鬼佬開門入時我見到真人... 高 & 靚!! 幾得!!

隔離即係D室... NAME BOBO 四川妹... 一般質素ONLY! 剛到港未賣廣告!!

PART 1 - 夠力.. 不過唔夠準... 又唔足鐘!!
PART 2 - 我玩BM ONLY... RPP 同 BJ都ok... 口爆了事... 玩69無炸型!!

點解唔全套? 條女問都無問我要咩services... 起勢咁就想坐上黎!! 但我見到佢個d肚紋就無咩胃口... 俾家用啦... 夠膽問我收全套價!! 嘩... 無做 + 唔夠鐘都敢出聲?? 真係俾佢吹到啤一聲!!
同佢講我都唔係第一日出黎玩... 你都唔好同我玩啦!! 跟手死狗開門俾我走!!

呢件無下次!!

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-1-27 12:49:
昨晚係尖沙咀等人未夠鐘... 得一個鐘多D... 大場又唔夠鐘玩...
係天文台道2號!! 同一個門口... 上到去右面係2號... 左面係4號...

拿... 又係COPY 14x... 唔好又話我寫手! ...
多謝報告。你提供既A、B室都係好野,我都試過,整體有8分(10分滿分)。
C室未試過,有空會過去望望。

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-1-27 12:49:

拿... 又係COPY 14x... 唔好又話我寫手! ...
thx for report c hing:th_up: ( ps; last time i didn't see "copy report" that's why i misunderstood you. i'm apologize to you! sorry again), i check out those pics, both A & B looks :th_up:, will go try when i have time, and ofcause; will report as soon as i try!.

引用:

唔會 , 點會當你寫手呀 , 轉貼一樣係資訊之一 , thank you 你分享就真啦小馬哥.

引用:
Originally posted by bannon at 2007-1-28 04:00:

thx for report c hing:th_up: ( ps; last time i didn't see "copy report" that's why i misunderstood you. i'm apologize to you! sorry again), i check out those pics, both A &a ...
等你份report,最好你試左c室先啦,我未試過,你去做白老鼠,等大家(其實係我)巴打知道a,b,c邊個最好麻
孤山我獨行~不必相送

引用:
Originally posted by bannon at 2007-1-28 04:00:

thx for report c hing:th_up: ( ps; last time i didn't see "copy report" that's why i misunderstood you. i'm apologize to you! sorry again), i check out those pics, both A &a ...
過去事唔好提了... 大家出黎玩開開心心就是... 資訊要分享... 唔好俾女昆!!

好似有一檔只做手作仔唔肯開大

發新話題