23 123
發新話題

知足 hong 上到街街了. 弓喜.

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-1 23:38 發表
我登知足 hong 開心姐....我識. 我知 lee 間野好多年啦.....
原來曉士兄識間場

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2012-6-3 00:30 發表

原來曉士兄識間場
唔系甘既意思... 只系好耐以前...已經有去呢個場...
算系我 HK  正骨. 浴足既啟發地方....

之前都出過 post 提過下呢間野...

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=100752&extra=page%3D3

依家間野有落廣告系街街度....絕對系好事..

1.  街街 C 兄, 大部份都真材實料...  唔推場...唔偷帖...
     試左既 C 兄... 好既壞既,  拎出黎討論下... 對 大家骨友黎講,  知道邊度可去...邊度踩

2.  對骨場黎講,,, 放得上黎,  梗知, 梗預左我地 d 討論區友仔, 試完會 post 出黎傾下..
     甘間野咪會事事執得靚 d , 好 d,  唔敢話太差太過份...  精益求精..
     掉反轉, 相對我地骨友咪又系件好事 law....

Win Win  雙贏  

雙win好過win win wor

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-3 01:22 發表

唔系甘既意思... 只系好耐以前...已經有去呢個場...
算系我 HK  正骨. 浴足既啟發地方....

之前都出過 post 提過下呢間野...

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=100752&extra=page ...
算唔算係c兄既啟蒙骨場?

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2012-6-3 07:04 發表
雙win好過win win wor
咁醒既

引用:
原帖由 lokchai 於 2012-6-3 19:44 發表

算唔算係c兄既啟蒙骨場?
咁應該算係la

正骨岩晒我

23 123
發新話題