發新話題

楓葉閣開年

引用:
原帖由 Q太郎 於 2015-1-4 00:50 發表
前身叫俏佳人,名轉了,但囡仍在,入內绩了一個叫anna,黑色連身裙岩我feel,頭part落力,ok交足功課,尾part r功超勁,五指不停在春袋r弄,少d功力都即時出野,互動夠主動熱情,鍚lin和排洪手法温柔加上女兒香 ...
正wor

引用:
前身叫俏佳人,名轉了,但囡仍在,入內绩了一個叫anna,黑色連身裙岩我feel,頭part落力,ok交足功課,尾part r功超勁,五指不停在春袋r弄,少d功力都即時出野,互動夠主動熱情,鍚lin和排洪手法温柔加上女兒香 ...

手勢好掂咁wor
香港既朋友你地好,我係尼自三藩市仆清幫,第二把膠椅,聾森!

引用:
有咁正手勢倒想會一會尼位anna

引用:
原帖由 iseeyou 於 2015-1-6 01:02 發表

有同感

引用:
有如此手法確係令我慾火焚身

引用:
原帖由 iseeyou 於 2015-1-6 01:02 發表

引用:
原帖由 oscarman 於 2015-1-8 10:24 發表

有如此手法確係令我慾火焚身
有同感

發新話題