28 1234
發新話題

2 邪 1 正吹水篇

2 邪 1 正吹水篇

近排系咪打風. C hing 你地自己心水清自己定. 我唔評論.
不過我就講下吹下自已最近去玩既見聞.

1.次.  自己打比某場 jc 想做 call 鐘. 佢一口 OK. 於是少有地夜麻麻摸黑上路.
去到見大廳有 c 兄有剩.  一切正常,  就入去沖涼...
沖沖下, locker 仔叫我唔好入房先.  
我問點解原來剛上來查牌...唔系麻...
由於夜晚上骨場. 要登記資料,  
我又驚比人左問右問, 於是刻意沖耐 d, 唔想出去住....
最後沖個暖 / 熱水涼...沖左 15 分鐘, 皮膚都乾晒.
沖完出廳坐話幾分鐘好快...
點知又坐半粒鐘. 坐到訓著甘濟.
最後班人結束例查.  我入房都無太大 mood. 了
第一次見囡囡...並唔系 睇ad 相甘樣,  吸引我甘既感覺.
樣子都可接受. 但唔 slim 唔高.
但..由於岩岩查左一查. 大家玩落真系差 d 差 d.

囡囡話好好彩啊.... 查緊果陣,  甘岩無一個 jc 系按摩房.
全部系晒 jc 房... 因為 d 客訓晒...( 可能夜掛 ? )  
所以無客人 + 無 jc 領野.  

最後無留底訓過夜便埋單走人

2.次.  又系 call  左某場, 算系紅牌掛 ? 既樣令身材正  js.  一 call 又系即 OK.  甘我又上路 la...
天橋底上車.   問 C 機.  的確客少左...
心諗...唔怪次得. 我 call 鐘時間,  改完又改都甘順灘.
上去見大廳無客人. 不過沖涼房有位 c hing 沖緊...
入房經過走廊, 都有 d 拖鞋放系門口出面... 即系都叫有人氣
囡囡入房見面拿拿淋 say 個 HI.先因好耐無見.
佢按 pat pat & 前列線. 個人覺得幾好..叫佢重點招乎.
可能系我返食原因,   lee 次玩得比以前開心.
我個人好鐘意佢對波. 所以玩左錫左好耐.
玩完沖涼, 見開始多左 c hing 進場.

走人果時, 因我掛住一個久未碰面的友人.
於是打的搵佢.諗住食餐飯聚下舊.
去到好似有 d 唔同既..   聯絡之下. 原來搬左.
無細問原因,  只系以前開心過既地方, 已變成回憶..
一句到尾, 祝佢有快樂.,美滿人生.

返正自己 9 下 9 下.
9 左去水明 走多轉
主要其實想修腳. 因為腳板最近起"枕"
再整個中式  + 有飯送 有野飲......埋單 $ 170 找 兩蚊.

不過. 老友再三叮囑我最近去玩要小心小心....我十分多謝感恩
見 lee 排 post 都少左, 亦可見一班.  所以我都會暫時忍一忍.  

以上屬吹水報告分享一下姐...
心水清 c hing 亦請不要開場名 ,  jc no#....

头2间系......估吾到

如果覺得有風忍下好正常
無必要心口掛個勇字去測試水溫
始終5係lor正牌可以大模施樣咁玩
個人覺得安全第一  長玩長有

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-22 05:13 發表
头2间系......估吾到
主頁 Highlight 左.唔好討論....

你都唔好估 lor..... 旨在吹下水姐...

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-3-22 13:24 發表
如果覺得有風忍下好正常
無必要心口掛個勇字去測試水溫
始終5係lor正牌可以大模施樣咁玩
個人覺得安全第一  長玩長有
絕對正確...
所以過左一排. 亦分享一下自己觀感... ( 自己算叫好彩了 ... )
各位 C hing . 想去玩心態梗有...但記住小心. 風險系要自己承擔架.

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-22 13:42 發表

絕對正確...
所以過左一排. 亦分享一下自己觀感... ( 自己算叫好彩了 ... )
各位 C hing . 想去玩心態梗有...但記住小心. 風險系要自己承擔架.
等街街d版主or資深會員,出番多d報告時,就糸放心上去玩嘅時候,而且跟報告搵食,經常食到好嘢

引用:
原帖由 波迷 於 2012-3-22 15:00 發表

等街街d版主or資深會員,出番多d報告時,就糸放心上去玩嘅時候,而且跟報告搵食,經常食到好嘢
所以好既. 差既...都多 d 分享.
對 一個討論區. 系個好事....

我諗住星期六去剛剛維修完水管系統果間睇睇
希望大家都食到好野

28 1234
發新話題