16 12
發新話題

第一次報告

第一次報告

細佬以前不嬲都做開cdroom既,不過今次真係掟起心肝出返次報告啦。

星期五老相好囡囡微訊我話岩岩放完大假返工,話好耐無見我甘話,問我上唔上去搵佢,我同佢講深圳好似嚴打哦上去會唔會變左放大假架!?

之後佢話無聽哩個消息,如果有部長會通知佢地注意一下,叫我放心上去。
我心諗「我黎比錢你賺,你地實話無事架,彩你都傻=_=凸」
不過...................
最後細佬戰勝左大腦。
去狠左皇崗無乜香港人搭的士全部大6人,開始有啲淆啦。
點知都係上左的士,直到骨場樓下都唔多香港人。
硬住頭皮沖上去,抱住無甘好彩係我既心態沖啊!
上到沖涼房。我欣賞啊!

甘多Ching 沖緊涼既!去到大廳都有6、7個等緊技師。
我都係咋咋淋完事走人算,入到房囡囡仲話我傻瓜,有消息佢地一定第一個知。

之後順利起機,同囡囡吹左陣水走人。
今次第一次玩得甘緊張
手機打字可能有啲字打少左,各位多多包”含”

引用:
原帖由 ass2005 於 2012-8-12 20:32 發表
細佬以前不嬲都做開cdroom既,不過今次真係掟起心肝出返次報告啦。

星期五老相好囡囡微訊我話岩岩放完大假返工,話好耐無見我甘話,問我上唔上去搵佢,我同佢講深圳好似嚴打哦上去會唔會變左放大假架!?

之後佢話無聽哩個消息,如果有部長會通知佢地注意一下,叫我放心上去。
我真系有 d 奇怪... 點解你相好囡囡..無聽到嚴打既消息 ...

不過... 我幫佢搵到答案了.... 因為..佢岩岩放完大假........

引用:
原帖由 秋田一郎 於 2012-8-12 23:34 發表
我都想係度講其實冇事,因為都問過技師話冇收到風,但驚講出來比人地鬧,話做廣告等,算罷了。嚴打嚴打,深圳幾百間場如此嚴打d技師唔使食飯老細唔使交租業主唔使收租咩.....,呢行已形成條生物鏈,停唔到了。
C 兄最近都上過去

何不出個 post 分享比大家知都好嘛.....  

引用:
我都想係度講其實冇事,因為都問過技師話冇收到風,但驚講出來比人地鬧,話做廣告等,算罷了。嚴打嚴打,深圳幾百間場如此嚴打d技師唔使食飯老細唔使交租業主唔使收租咩.....,呢行已形成條生物鏈,停唔到了。
打個報告黎睇下嗎, 還掂你都話無事

引用:
引用:
原帖由 kakackw 於 2012-8-13 00:20 發表
昨天又有場中招,,,加華
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=102975&extra=page%3D1&page=12

引用:
原帖由 ass2005 於 2012-8-12 20:32 發表

入到房囡囡仲話我傻瓜,有消息佢地一定第一個知
技師憑乜可以咁肯定

引用:

不過...................
最後細佬戰勝左大腦。
去狠左皇崗無乜香港人搭的士全部大6人,開始有啲淆啦。
點知都係上左的士,直到骨場樓下都唔多香港人。
硬住頭皮沖上去,抱住無甘好彩係我既心態沖啊!
上到沖涼房。我欣賞啊!

甘多Ching 沖緊涼既!去到大廳都有6、7個等緊技師。
我都係咋咋淋完事走人算,入到房囡囡仲話我傻瓜,有消息佢地一定第一個知。

16 12
發新話題