21 123
發新話題

富逃 / 富臨一遊

富逃 / 富臨一遊

見上次去 fu 逃陸幾合眼緣,  自己就想話試埋個玖捌, 睇下系咪一樣靚女先.
沖完涼後. 先問 98 有無空. > sorry, 未返工...
甘陸仔呢,..... 又系未返.
甘你介紹個靚女比我啦., 於是入房等安排
自己想話試返 d 相頭組姐......
點知, 一連幾個都睇唔上,
回覆話其他都上緊鐘,  一系就等下先.
甘又等左一陣, 帶左件靚女少少既黎.
我都無留意經理有無報號碼囉,  見囡囡好有笑容, 就放呢個入閘算.

roughly 甘睇, 樣貌有 d 似蜜+琪 feel
但身材唔高又唔 slim ,  叫做有笑容
part 1 做背, 唔夠 15 min 已手多多,
感覺上此囡囡可能系玩得幾放, 幾狂野果種,
叫我反轉身, 勁車我全身, ( 細路唔包 )
全程 20 min 左近已飛去攞油.
系佢離開果刻, 我 send左比一個相頭組 jc, 諗住呢度玩完, 再去第處,
叫做食返果相頭平衡返.
甘就一邊 part 2 , 一邊等回覆.

part 2 , 都系港字例牌野,
飛 bra 走奶, 見到深色粒的,.
今次自己唔太想食, 渣下搓下過下手感算數.
雖然, 囡囡並唔系我認為系相頭組既一組,
心態, 服務都還可以,
果凍棍頭枇身, 全程用口無偷懶,
但"稅 " 佢請飲水,  回覆話呢度唔比無呢家野架..
經佢一輪渾身解數後, 我細路都要投降既

換完衫, 走了人,
啊....電話都未見有回覆,  
其實心都好想踩多轉,
但, 怕如果又系無 mark 低 , call d 囡囡.
陣間又系甘, 就真系 on 柒....
( 加上最驚就系....自己回唔切氣......)

食完野就去左富臨大酒店按個老正.
因為第一次去富臨... ( 朋友之前講過 )    我未去過唔知幾樓.  
大堂 Lobby 問個 男 cus 仕
佢問我系咪酒店房客 ?
是旦答佢系.  
點知. 佢唔系話比我知幾樓,
而系帶我去搭電梯 tim

電梯按鈕, 3/F  同  8/F   都系按摩中心,
但 3/F 果個有桑拿 2 字.   條 cus 仕帶我去 3/F

我問有咩唔同, 佢又講唔清... ( 呢刻我知....正 / 鈄 不同樓層甘啦... )
我話我想去平 d 既,,,
於是又入返電梯, 再上 8/F

正骨場呢度唔多講, 總之系男女老少, 都有系度出入 law.
亦按得我好鬼舒服...
下次再 dup 正骨,,,, Lo Wu 區我會黎呢度.

Sorry...  未講 Fu 逃 jc 系邊個....
但因為,,, 我唔會返食呢件, 所以都無問佢咩老 no.
睇返 ad 相,,,,  可似系 3 定 83 掛.....

引用:
原帖由 曉士 於 2012-2-29 00:39 發表
無問佢咩老 no  
咁刀得??不過OK有野出咪算lor.......

越來越發覺你唔鐘意搓波打井

可以打井既囡囡唔多已經好難得

睇AD相98個樣5錯, 身材又好, 可以一試

引用:
原帖由 YEUNG_GAO 於 2012-2-29 02:15 發表
睇AD相98個樣5錯, 身材又好, 可以一試
佢?

如果係呢條女都算唔錯噃

引用:
原帖由 曉士 於 2012-2-29 00:39 發表
見上次去 fu 逃陸幾合眼緣,  自己就想話試埋個玖捌, 睇下系咪一樣靚女先.
沖完涼後. 先問 98 有無空. > sorry, 未返工...
甘陸仔呢,..... 又系未返.
甘你介紹個靚女比我啦., 於是入房等安排
自己想話試返 d 相頭 ...
師兄...fu逃個件會唔會係早更no.28(暫無ad)…少肥, 皮膚帶黑, 唔高, 有頭長啡髮??

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-2-29 02:33 發表

佢?

幅相經過漂白同地深吸力效果造出嚟架, 你見過佢真人就知PS威力有幾...

21 123
發新話題