發新話題

深圳嚴打下之陽光遊

深圳嚴打下之陽光遊

深圳近日一遍嚴打之風雷厲風行,細佬戰勝大腦往北而行,目的地諗住揀d低調冷門場挑戰,希望好骨運過上次幸福島一役,相約朋友上水站閘口等,為時七點未夠站外人煙稀少 冇乜水客亦冇乜北上客,到深圳坐83公巴到春風路落,碼頭餐廳先醫五臟廟,出品差凍奶茶還可以,同朋友研究冷門場鎖定幾間,首選最近自由港,上到去落閘 番落樓下點心意對開朋友撞到N年前新園做過既相好,一番寒暄吹水得知轉到老地方上班,朋友歡喜之際想重拾舊歡捧捧場,但係相好話休息兩日,朋友哀求當番公司加班死都唔肯,囡囡話公司岩岩有KO大查 無謂強人所難,言畢散水遠離春風路一帶,逛逛之下誤打誤撞貢上陽光,兩人過程冇乜驚喜,我試囡囡69,身型高挑長腿近1.7m應該岩門兄,樣子一般不過不失,波路表面睇b-,實際唔知,因為唔比摸而且企硬床尾機 朋友比我骨運好些少,起碼可以摸到囡囡手仔,幾重女朋友feel 聽朋友講囡囡左手捉住朋友右手,朋友左手自己冚住心口,囡囡右手落鬼鼠油不停上下死chok,埋單每人300人仔,有幾蚊找既不過冇lor到,算la費鬼事咁寒,全程冇事發生安全返港,追求硬件要求既c兄應該會岩,好唔好玩見仁見智!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

非常時期,開門做生意既,服務都就住就住.
不如等天氣明朗D先再上去玩好過.

唔係非常時期陽光一向保守場尼嫁

多謝ching以身犯險,現場報道,
唔知幾時先天氣晴朗

去遠d玩啦師兄。。。。
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 阿虫介紹尼 於 2013-3-15 04:00 發表
深圳近日一遍嚴打之風雷厲風行,細佬戰勝大腦往北而行,目的地諗住揀d低調冷門場挑戰,希望好骨運過上次幸福島一役,相約朋友上水站閘口等,為時七點未夠站外人煙稀少 冇乜水客亦冇乜北上客,到深圳坐83公巴到春 ...
去東莞玩好過
而家裸show都有

引用:
原帖由 阿虫介紹尼 於 2013-3-15 04:00 發表
我試囡囡69,身型高挑長腿近1.7m應該岩門兄,樣子一般不過不失,波路表面睇b-,實際唔知,因為唔比摸而且企硬床尾機 朋友比我骨運好些少,起碼可以摸到囡囡手仔,幾重女朋友feel 聽朋友講囡囡左手捉住朋友右手,朋友左手自己冚住心口,囡囡右手落鬼鼠油不停上下死chok,埋單每人300人仔,.
噢......... .

祝下次好運 ....   
過一排先再去啦...

引用:
同朋友研究冷門場鎖定幾間,首選最近自由港,上到去落閘 番落樓下點心意對開朋友撞到N年前新園做過既相好,一番寒暄吹水得知轉到老地方上班,朋友歡喜之際想重拾舊歡捧捧場,但係相好話休息兩日,朋友哀求當番公司加班死都唔肯,囡囡話公司岩岩有KO大查 .
oh my god

發新話題