17 123
發新話題

新人無厘頭踩新場 - 港匯之驚喜篇 *(

新人無厘頭踩新場 - 港匯之驚喜篇 *(

星期六下晝,
一條友九流流,
本來想返主場一遊,
點知仲旺Q過茶樓!

唔想等, 不如去踩新場, 探探險.
行行下見有個姐姐仔幾好笑容, 一望招牌 「港匯」?
印象中冇咩人提, 冷門喎, 上去望望先算.

硬件都叫做可以, 問明價位, 見人唔算多, OK!
阿唔知主任/經理話呢度主打波推, 包你滿意喎!

話咁快, 入房, 主角到 *( , 高瘦長腿型, 仲要笑口淫淫, 收貨!
老例, 頭PART溝通下先, 手骨OK, 力水/推油/熱毛巾........
開始BM, 囡囡好用心, 可惜只系「吸手」一手唔多夠, 硬係差少少FEEL, 正想叫停之際,
一下撕包裝紙聲, 帶來無限遐想啊, 跟住背部一涼, 原來係久違了嘅「果凍」!

誰知呢PART漫遊先係重點, 上下左右前後..... 做左好似好很耐, 心想係時候反擊......
正想叫佢落油之際, 囡囡竟然問想用口/手/波? 點揀呀? 梗係逐樣慢慢試啦!

總結係有點意想不到, 囡囡服務用心, 又有自動增值.

值得一提係原來房夠多都有好處, 囡囡話左右冇人, 可以玩得放D, 直頭嗌到拆天.

埋單$208, 合理啦! 可惜囡囡唔俾影相, 又玩到過晒鐘, 唯有偷影幾張!

PS 小弟初來報告, 多多包涵, 不喜勿插!

為左唔會另各位 C 兄,再三追問,我系四台玩開,新過黎呢邊台玩,過黎呢邊主要都系想分享下報告,鐘意就跟下。。。唔鐘意睇下就算!!

大家交流下。。。

可惜睇唔到樣

引用:
原帖由 pokingfai 於 2012-12-12 02:05 發表
唔想等, 不如去踩新場, 探探險.
行行下見有個姐姐仔幾好笑容, 一望招牌 「港匯」?
印象中冇咩人提, 冷門喎, 上去望望先算.

硬件都 ...

c兄第個台抄過尼嫁?

引用:
原帖由 pokingfai 於 2012-12-12 02:05 發表

港匯」印象中冇咩人提, 冷門
c兄憑邊方面覺得尼

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-12-12 02:37 發表

c兄第個台抄過尼嫁?
maybe

引用:
原帖由 米高jackso 於 2012-12-12 02:46 發表

c兄憑邊方面覺得尼
小弟剛來呢度, 呢間野其他台好少人講!

其他台
c兄玩開邊個台

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-12-12 02:56 發表
其他台
c兄玩開邊個台
4台, 呢篇都係出左果邊先!

17 123
發新話題