25 1234
發新話題

大風大雨後,首站揀"褲圓"出征

大風大雨後,首站揀"褲圓"出征

先前大風大雨,幾個月冇出SZ報告 ,今日有時間,一於上去走番轉 .
見有新場"褲圓",又見幾位CHING去完番反話間場又大又新,即管一試.
地下搭透明觀光電銻上,街外人可以望到你,比熟人見到實知你去邊 .
上到去光猛清潔,沖涼換衫地方夠大,LOCKER仔既招呼好掂 ,
真係近年小見,真係企定定等你.(可能中午時間客人唔多先係咁 ).
休息室闊落,飲完杯可樂安排入房.
冇玩幾個月,加埋新場,報告唔多所以冇晒錦囊 ,唯有撞吓骨運,
同主任講出要求大波服務好(但十成十都係輪牌 ).
女女黎到,報鐘聽到係30,樣就OK,同AD有8成,但對波就同AD一樣咁大 .
PART 1 普普通通,但都用唔小時間,吹水期間話之前做過金富同藍月灣.
PART 2 推油背有驚喜,有正場感覺 ,RPP都有一手.
波推幾有心機,來來回回幾轉,小腿都照顧埋,
但果凍就背用手 ,正面先用番口(唔通以為我唔知 ).
推完瞓埋身邊落油起機,我就開始大搜查,
上路冇試,中路小淋,下路後兜到井口,
依依哦哦配合下順利而出,洗手番黎計吓重有十分鐘咁上下.
提早小小落鐘沖涼換衫,埋單SHOW 88咭平廿皮走人 .
估唔到主動比張廿皮Q旁話下次用,不過冇要.

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-11-29 22:45 發表
先前大風大雨,幾個月冇出SZ報告 ,今日有時間,一於上去走番轉 .
見有新場"褲圓",又見幾位CHING去完番反話間場又大又新,即管一試.
地下搭透明觀光電銻上,街外人可以望到你,比熟人見到實知你去邊 .
上到 ...
睇女女背影好吸引

技 C 好似大部份姊妹場過檔
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-11-29 23:27 發表

睇女女背影好吸引
咁你試左邊個
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-11-29 23:27 發表

睇女女背影好吸引
AD相都唔錯

引用:

睇女女背影好吸引
張相影前面, 點解你睇到後面

ho.....淫兄都出番個報告了...

比起其他場,  呢間既 Locker 仔.. 真系招乎得幾好...

但你地又覺唔覺張床好細啊 ????

下次夾到時間...一齊拍跳好嗎

引用:
原帖由 mongping 於 2012-11-30 00:28 發表

張相影前面, 點解你睇到後面  
你參考下門兄講乜咪知 lor

25 1234
發新話題