35 12345
發新話題

多口仔試新場 – 風之呂

多口仔試新場 – 風之呂

小弟剛轉戰香港差不多半年, 係其他壇都出左10, 8個報告, 但發覺太小圈子, 唔係個D打等前輩捧既場, 基本上好快沉底, 回都只得小貓三, 兩隻, 你知啦, 花個幾兩個鐘頭打份報告冇人睇, HURT家嘛, 所以好快心淡. 咪打算轉場玩囉, 可惜呢到註冊唔到我用開既名.

承蒙版主不棄, 批準我加入成為會員, 當然要身先仕卒, 先寫為敬.  奈何我地呢D咸濕佬新加入, 人微言輕, 公信力欠奉, 報告若有錯誤既地方, 請各師兄多多包含, 提點指正, 講得岩既, 不妨附和幾句, 大家多交流交流.

早幾日舊相好心怡通知我轉左新場, 講到點新點靚, 心思思咪走去睇下囉, 反正心怡服務我都幾滿意, 去邊到做都唔會差太遠啫. 一入到去, 間隔同5樓大同小異, 但佈局又有另一種格調, 5間水療房睇左一間, 做慣地盆慣性一望就睇佈置同收口……唔講太多, 總之係細微既地方都見到老闆娘既心思.

沖完身心怡用毛巾幫我抺身, 呢樣服務我最BUY….最想一提, 毛巾係厚身既, 抺試身好舒服, 仲好過我屋企個條, 而且有佢公司LOGO, 話唔怕比人掉包喎. 心怡既跪背一直都深得我心, RPP亦有中上水平, 溫柔體貼, 諗起都翻尋味.

老老實實, 場就一流, 暫時囡囡就唔清楚, 如果其他囡囡有中上水平,  真係可以成為我主場……之一囉.

版頂有廣告了,在采云湖樓下
QQ, eva, 心怡由芯漾灣過檔,已試過的一定知ok
場新淨不在話下,服務好似仲好過之前

引用:
原帖由 多口仔 於 2014-5-8 14:47 發表
小弟剛轉戰香港差不多半年, 係其他壇都出左10個, 8個報告, 但發覺太小圈子, 唔係個D打等前輩捧既場, 基本上好快沉底, 回都只得小貓三, 兩隻, 你知啦, 花個幾兩個鐘頭打份報告冇人睇, 好HURT家嘛, 所以好快心淡. 咪打 ...
咁奇怪 c兄之前用開咩名?

引用:
原帖由 ativan 於 2014-5-8 15:44 發表
版頂有廣告了,在采云湖樓下
QQ, eva, 心怡由芯漾灣過檔,已試過的一定知ok
場新淨不在話下,服務好似仲好過之前
有廣告咩? 版頂即係

引用:
原帖由 多口仔 於 2014-5-8 14:47 發表
小弟剛轉戰香港差不多半年, 係其他壇都出左10個, 8個報告, 但發覺太小圈子, 唔係個D打等前輩捧既場, 基本上好快沉底, 回都只得小貓三, 兩隻, 你知啦, 花個幾兩個鐘頭打份報告冇人睇, 好HURT家嘛, 所以好快心淡. 咪打 ...
c兄點解註冊唔到你用開個名尼?
被人盜用?
banned a/c ?

唔係登入唔到, 係註冊唔到.

應該呢到一早比人用左掛, 冇所謂啦, 虛名一個

引用:
原帖由 多口仔 於 2014-5-8 17:15 發表
唔係登入唔到, 係註冊唔到.

應該呢到一早比人用左掛, 冇所謂啦, 虛名一個
叫咩名

引用:
原帖由 阿平 於 2014-5-8 16:20 發表

有廣告咩? 版頂即係