20 123
發新話題

彩雲湖學人試水

彩雲湖學人試水

難得有零用錢 小 mark 痕痕地 , 心思思之下收工人話去試水我又去試 , 硬件叫做有 d 心思 , 老闆娘唔識我係邊個打邊個 , 開口問 zoe , 得閒入房沖涼 , 真人 baby fat 係幾靚既 , 上身吊帶彎腰隱約 show 小小事業線 , 下身一條散開既裙仔 dup 方面手法唔錯態度認真   zoe 談吐方面唔錯 , 懂得男人心事而且比較溫柔 , 無論 part 1 or 2 手法幾好 , 最後當然身心舒暢 la , 較岩時間比錢埋單番屋企交人

bg good looking face?

引用:
原帖由 mark34 於 2013-7-3 22:01 發表
難得有零用錢 小 mark 痕痕地 , 心思思之下收工人話去試水我又去試 , 硬件叫做有 d 心思 , 老闆娘唔識我係邊個打邊個 , 開口問 zoe , 得閒入房沖涼 , 真人 baby fat 係幾靚既 , 上身吊帶彎腰隱約 show 小小事業 ...
最難得唔係有冇零用錢
係最難得mark哥可以偷到跳

引用:
原帖由 mark34 於 2013-7-3 22:01 發表
難得有零用錢 小 mark 痕痕地 , 心思思之下收工人話去試水我又去試 , 硬件叫做有 d 心思 , 老闆娘唔識我係邊個打邊個 , 開口問 zoe , 得閒入房沖涼 , 真人 baby fat 係幾靚既 , 上身吊帶彎腰隱約 show 小小事業 ...
玩夜d嗎駛鬼交人咩

引用:
zoe記低先

引用:
原帖由 中女情人 於 2013-7-4 11:22 發表

玩夜d嗎駛鬼交人咩
咁你尼中女兄

引用:
早幾日試過zoe幾靚女

引用:
原帖由 zoomam 於 2013-7-5 04:15 發表

咁你尼中女兄
可能中女兄唔駛交人

20 123
發新話題