18 123
發新話題

發掘新大陸超平靚正~正骨

發掘新大陸超平靚正~正骨

街街近期多左唔少ad, 久唔久同其他c兄一樣會收到網內ad訊息, 無意中睇到間足香緣, 足仔正邪表面難分真假, ad介紹似正亦似邪, 間間ad都會寫明色情免問, 對我個人尼講正邪冇乜所謂, 下晝有空貢上去探險一番, 入到去見唔少類似遊客按爪, 坐低飲杯水左望右望只見兩間房, 比我感覺似乎係正骨多d, 但係想按身冇位要等, 師父乾脆推介按肩頸連腳, 既然一場尼到正骨都要試下至走, 按完肩頸按埋爪已經成粒鐘冇停過, 之之左左晌場裡面磨左粒零鐘, 埋埋單150咁大把, 個人覺得平, 諗邪唔駛去, 想試正骨但係又想十八廿二波大腰幼更加唔駛去

150肩頸連腳不過不失咁lor

呢間位置是否之前知足浴呢?另外d女女年紀啱唔啱中女兄口味先

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-10-18 17:41 發表
街街近期多左唔少ad, 久唔久同其他c兄一樣會收到網內ad訊息, 無意中睇到間足香緣, 足仔正邪表面難分真假, ad介紹似正亦似邪, 間間ad都會寫明色情免問, 對我個人尼講正邪冇乜所謂, 下晝有空貢上去探險一番, 入到去見唔 ...
今次正骨都好丫,可以留番d精力下次先用

Thanks for the new information.

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-10-18 17:41 發表
街街近期多左唔少ad, 久唔久同其他c兄一樣會收到網內ad訊息, 無意中睇到間足香緣, 足仔正邪表面難分真假, ad介紹似正亦似邪, 間間ad都會寫明色情免問, 對我個人尼講正邪冇乜所謂, 下晝有空貢上去探險一番, 入到去見唔 ...
唔算係超平
只不過150蚊有肩頸按埋腳算係咁la

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-10-18 23:11 發表
呢間位置是否之前知足浴呢?另外d女女年紀啱唔啱中女兄口味先
係, 年紀岩樣唔合眼緣, 除左一個白白淨眼大大波大大果個

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-10-20 09:23 發表

係, 年紀岩樣唔合眼緣, 除左一個白白淨眼大大波大大果個
中女兄唔合眼緣會窄少少wor

18 123
發新話題