發新話題

在芯漾灣遇上甜美的CANDY, 印象難忘

在芯漾灣遇上甜美的CANDY, 印象難忘

自從上星期網上睇到芯漾灣有周年優惠, 上左兩次之後, 漸漸喜歡上這個場,可能因為對兩位老板娘待客態度非常滿意.
言歸正傳, 昨天星期六, 返半日工, 下午本來約左老友飲下午茶, 點知個老友掛住跑馬, 放我飛機, 一支公無無聊聊, 於是又心癢癢, 上左芯漾灣, 這天睇檔的是KK, 可能最近上得比較密, KK都認得我, KK介紹位新囡囡俾我, 叫CANDY, CANDY真係冇改錯名, 笑容好似粒糖咁甜, 長長頭髮, 加上黝黑的健康膚色, 外貌似足我十幾年前既初戀女友, 就憑呢個觀感,二話不說就拖住CANDY入房做水療.
入到房,CANDY開始幫我先做磨沙,手法相當溫柔,跟住就落水浸,
我一路浸一路望住笑容甜美既CANDY,越睇就真係越似初戀女友,我同CANDY講,佢仲當我口花花,我話我唔係口花架,係真係好似架,CANDY聽到笑得更加甜,浸完水,開始按摩,手法相當熟練,原來CANDY雖然係新技師,但其實之前在骨場做過一段短時間,所以學到既手法相當正宗, 到PART 2,望住CANDY既笑容,溫柔既手法,加上真係太似我初戀女友,所以同佢有所接觸既時候,感覺真係好特別, 好溫馨,按完之後,真係好想抄佢牌,可惜提不起勇氣開口,唯有下次再搵佢時先開口.

呢次係小弟加入街街討論區以來, 第一次出報告, 如果寫得唔好請各位師兄多多包涵.

本來有興趣睇
但當我睇到二話不說尼句詞之後腦細胞控制我要stop
留待日後有機會再睇過

呢個Candy我都見過,
係幾靚女, 笑容又甜,
師兄冇預約情況下都遇上Candy,
都算師兄同佢有緣,
因為據我所知,
Candy返左幾日工,
好多booking,
而且佢仲未確實係返長工,
所以暫時要預早打電話booking,
至有緣做到佢.

引用:
原帖由 發記 於 2012-6-11 00:23 發表
係幾靚女, 笑容又甜,
都算師兄同佢有緣,
因為據我所知,
Candy返左幾日工,
好多booking,
至有緣做 ...
咁咪神仙放屁

引用:
係幾靚女, 笑容又甜,
都算師兄同佢有緣,
因為據我所知,
Candy返左幾日工,
好多booking,
至有緣做 ...
隨緣la

引用:
係幾靚女, 笑容又甜,
都算師兄同佢有緣,
因為據我所知,
Candy返左幾日工,
好多booking,
至有緣做 ...
有幾靚?我見唔少靚女

引用:
係幾靚女, 笑容又甜,
都算師兄同佢有緣,
因為據我所知,
Candy返左幾日工,
好多booking,
至有緣做 ...
紅牌到咁

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-6-11 09:41 發表

紅牌到咁
難book既原因其實係因為佢仲未應承返長工,
所以好少會坐定定等輪牌,
好多時都係有booking,
老板娘先會call佢返來.

發新話題